2777
2789
عنوان

به نظرتون ببخشمشون؟

850 بازدید | 6 پست

اگه آدم ببخشه سبک میشه حالش بهتر میشه ؟پدر و پدربزرگم بدترین کارو در حقم کردن تا حالا هیچوقت نتونستم ببخشمشون آدمی که تازع وارد زندگیم شده امروز تو ماشین گفت چشماتو ببند یه موسیقی بی کلام گذاشت گفت آدمایی که بهت بدی کردن رو ببخش ببخش تا عذاب نکشی ببخش تا سبک شی هم تو هم اونا که دستشون از دنیا کوتاس به نظرتون راست میگع؟شما میتونید کسی که بهتون بدی کرده رو ببخشيد 

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اصلا بهشون و کاری که سرت اوردن فکرنکن ،بزاربه حساب اینکه یه غریبه و رهگذربودن و خیلی وقته که تموم شدن رفتن اصلا نمیخاد دلت رو راضی کنی که ببخشی کاراونا چیزی نبود که بتونی مثلا با یه چشم بستن و یه موزیک تودلت بگی بخشیدم و تموم شدرفت، فقط بهشون فکرنکن گذشته رو هی مرور نکن ،خداروچه دیدی شاید ایقدرخوشبخت شدی باهمین پسر که سالها بعدبه راحتی جفتشون بخشیدی و فراموش کردی 

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند