2777
2789
عنوان

استخربادی برای بچه هفت ساله

158 بازدید | 4 پست

کسی استفاده کرده ازین استخرها؟ خوبه؟ چند وقت به چند وقت باید آبشو عوض کرد؟ برای بچه هفت ساله چه اندازه ایش خوبه؟ میشه رو بالکن گذاشت؟ خطرناک نیست؟ مثلا سنگین باشه و بالکن تحمل وزنو نداشته باشه.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

بعد آبشو کجا خالی میکنین؟ زود به زود یعنی مثلن هفته ای یه بار؟ اونوقت خیلی آب استفاده میشه که.راهی نداره مث  استخرا ضدعفونی بشه؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد آبشو کجا خالی میکنین؟ زود به زود یعنی مثلن هفته ای یه بار؟ اونوقت خیلی آب استفاده میشه که.راهی ن ...

خوب من چون توی پاسیو گذاشتم راحته ولی توی بالکن خیلی سخت میشه اگه راه آب نداشته باشه باید سطل سطل خالیش کنی. من هفته ای یک بار عوض کردم در مورد ضد عفونی کردنش اطلاعی ندارم.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
خوب من چون توی پاسیو گذاشتم راحته ولی توی بالکن خیلی سخت میشه اگه راه آب نداشته باشه باید سطل سطل خا ...

ممنون عزیزم