2777
2789

نگم که چقد ترس و استرس داشتم

از طرفیم حال روحیم بهتر شده بود

هر بار که غذا درست میکردم به اون بچه‌های کار میدادم خیلی حس خوبی میده کمک میکنم به بقیه کاش پولدار بودم

دلم خیلی تنگ اونجاس

کاش برنمیگشتم کاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشت کنکوری بودم کلا از خونوادم دور شدم

چه باحال بوده!   کنکورت خوب دادی؟ 

انقدر دلم می خواد برای چند ماه از این زندگی و شرایط دور بشم برم یه جای دور با یه شرایط دیگه زندگی کنم! یکم بی استرس تر یکم با فکر آروم تر! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
چه باحال بوده!   کنکورت خوب دادی؟  انقدر دلم می خواد برای چند ماه از این زندگی و شرایط دو ...

مامانم میگه اگه برگردم عقب اصلا اجازه نمیدم بری

اره کنکور دادم بد نبود خداروشکر

ولی خودم اصلاااا از اینکه رفتم پشیمون نیستم کاش میشد باز برم دلم واسه اون محل اون خیابابوناش تنگ شده

رفتم تهران

اجازت دادن؟ من ۳۰ سالمه میگن میخای بری برو ولی تعهد بده برنمیگردی و از ارث محرومی 

من بخاطر درسم و اینکه به دروغ به بابام گفتم دانشگاه قبول شدم/:

و اینکه من سنمم کمتر بود ولی اجازه نمیدادم کسی مزاحمم شه

مثلا صاب خونه مریض بود ولی حساب کار دستش اومد

مامانم میگه اگه برگردم عقب اصلا اجازه نمیدم بری اره کنکور دادم بد نبود خداروشکر ولی خودم اصلاااا ا ...

انگار یه فصل خاصی تو زندگیت بوده که به تو یه دید جدید و یه حس تازه داده!   بهت نشون داده زندگی جای دیگه می تونه چقدر متفاوت جریان داشته باشه! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

و منی ک ۳۳ سالمه و تو شهر تودمونم تنهایی جایی نمیرم و همیشه دوس داشتم انقدبا اعتماد ب نفس و مستقل و پر دل و جرات میبودم ک تنهایی بتونم برم جایی..خیلی خوبه تو این سن همچین تجربه ای

اجازت دادن؟ من ۳۰ سالمه میگن میخای بری برو ولی تعهد بده برنمیگردی و از ارث محرومی 

طبق قانون هیچ کس نمیتونه شخصی رو از ارث محروم کنه متاسفانه عوام الناس این حرف رو زیاد تکرار میکنند.

مجردی؟ چرا جایی نمیری؟

ن ۲۴ سالگی متاهل شدم ...قبلش همش درس و کنکور و دانشگاه ..همین ک دانشگاه تموم شد ازدواج کردم .‌بعد بچه دار شدم😢تنها کاری ک تنهایی انجام دادم این بود تنهایی رفتم دانشگاه ثبت نام کردم