2777
2789

۵ ساله ازدواج کردم، دو سال عقد بودم و تو همون عقد یه بار مهریه مو اجرا گذاشتم ولی ازم خواست برگردم..تو یه شهرک سازمانی خارج شهر زندگی میکنم. از اول ازدواجم مجبور بودم سه روز آخر هفته را مادرش اینا باشم.. حالا یا خونشون یا روستاشون.. چندبار کتکم زده.. بیشتر خرج خانواده ش با ماست و خیلی هم پر توقع هستن.. وقتی هم میگم نمیام دعوا میشه و ... الان هم رفته درخواست داده که زنم ناسازگاره.. الان ۶ ماهه با یه بچه ۱ ساله منو ول کرده و رفته.. پدر و مادرم بخاطر من اومدن شهری که من زندگی میکنم..حالا نمیدونم طلاق به نفعمه یا بخاطر بچم تلاش کنم.. البته اون به وکیلش گفته میخوام طلاق بدم و بچمم میخوام... بچه ای که ۶ ماهه سراغی ازش نگرفته.. اگه کسی حوصله داشت تاپیکای قبلیم رو بخونه لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدا از بحث شما چرا با فرهنگ متفاوت ازدواج میکنید اخه شهری و روستایی؟؟؟؟

روستایی نیست.. مادرش اینا تو روستا باغ دارن، مثلا برای تفریح آخر هفته ها اونجا میرفتیم

حالا همش ممکنه برای اکثر زندگیا اتفاق بیفته ولی اینکه ک ۶ ماهه سراغ تو وبچتو نگرفته فک نمیکنم امیدی ...

خانوادمم همینو میگن.. ولی وقتی به بعد طلاق فکر میکنم، به بچم که قراره یا پدر نداشته باشه یا مادر،، وحشت میکنم... و از همه بدتر اینکه اونه که درخواست داده و خواهانه طلاقه.. من فقط تحمل کردم

خانوادمم همینو میگن.. ولی وقتی به بعد طلاق فکر میکنم، به بچم که قراره یا پدر نداشته باشه یا مادر،، و ...

عزیزم میدونم سخته..ولی پدرش نمیخاد ک باشه..نبودن پدر بچه فک کنم بهتر از این باشه ک هست ولی نیست.خدا برای تو هم بزرگه

مهریه ات چقد؟؟ ضعف نشون نده بفهمی ضعیفی تمومه ، از الان نمیخاد به ۶ سال دیگه فک کنی به امروزت و همین فردا فک کن .... تا ۶ سال دیگه هزار بار شرایط تغییر میکنه سکه الان نزدیک ۴۰ ملیونه داره بده همشو ؟؟  وقتی مرد درخواست طلاق میکنه باید نقد همه رو  یکجا بده بچه هم تا ۷ سال دست مادرشه الان ت پیروزی چرا میترسی ؟؟ 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
مهریه ات چقد؟؟ ضعف نشون نده بفهمی ضعیفی تمومه ، از الان نمیخاد به ۶ سال دیگه فک کنی به امروزت و همین ...

برای اینکه این قانون مرد رو مجبور نمیکنه مهریه رو نقد بده.. براش قسط بندی میکنن.. شوهر من یه مغازه و ماشین به نامشه.. ماشینشو تو آفتاب نمیذاشت که بهش فشار نیاد🙂 حالا با راهنمایی وکیلش رفته اسنپ ثبت نام کرده که مثلا بگه دارم باهاش امرار معاش میکنم.. با مشاور هم صحبت کردم گفت اصلا یه دونه خونه و ماشین به زن تعلق نمیگیره چون اونا وسیله امرار خودشه.. اگه اضافه تر داشته باشه قانون مجبور میکنه به نام زن بزنه.. آدم میشناسم با دو تا بچه ۱۷ و ۱۰ طلاق گرفته ،دادگاه نفقه ماهی ۱۷۰۰ بریده😒 با ۱۷۰۰ چکار میشه کرد؟ تازه وکیل هم داشته.. نه عزیز من بخاری از این دادگاه واسه من بلند نمیشه..