2777
2789

قد بلند و خوش هیکل

یه ساحلی بلند نارنجی پوشیده بود

موهاش بلوند بود و صورتش خیلی ناز و ملیییح

سگشم گذاشته بود تو کالسکه

انگار از وسط اروپا یهو تو تهران ظاهر شده بود😆

ناخوداگاه دیدمش نیشم تا بناگوشم باز شد اونم خندید

خدا حفظش کنه ....حیفم اومد زود از کنارش رد شدم نتونستم بهش بگم چقدر خوشگله و این حس خوب و بهش منتقل کنم🥰😍😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلی از چهرش و استایلش حس خوب گرفتم.‌‌

بعد من نمیدونم این همه خوشگلی چطور میتونه بعضیارو اذیت کنه و حسودیشونو بر انگیخته کنه

بابا یکی خوشگله ببین لذت ببر چرا قیافت و کج و کوله میکنی براش  

بزار پس منم بگم

یه روز رفتم دکتر یه دختره اومد تپل سفید خدایااا چرا اون انقدر ناز بود خداااااا یعنی تو این ۲۱ سال ب خوشگلی اون ندیده بودم

قدش متوسط بود ابروهای مشکی پر

چشمای دررررشت خیلی درشت و گربه ای

دماغش عمل بود

لباش خوش فرم صورت گرد دندونای صاف و مرتب 

خواهرم گفت دماغش چ قشنگه بپرس کجا عمل کرده ازش پرسیدم بعد همین ک نگام کرد قند تودلم اب شد گفتم یا خدااا توچراانقدر خوشگلی😂😂اونم خندید گفت مرسی عزیزم اخه خیلی نازبود

زِندِگی هیچ وَقت آسون تَر نِمیشِه ، تُو قَوی تَر شُو...🙃💎
موهاش رنگ کرده بود یا خودش بلوند بود؟؟ اگه خودش بلوند بود شاید توریست بوده

نه بابا توریست نبود 

نمیدونم فک کنم رنگ بود

ولی خب پوستشم خیلی سفید بودش کلا انگار خودشم بور بود

ندیده پسندیدی؟اگه داداش  مجرد داشتم قطعا میافتادم دنبالش ببینم خونشون کجاست عروس خودمون میکردیم ...

من حتی داداشمم مجرده اونی ک میگم خیلی خوشگل بود میگم ک انقدری ناز بود دل تودلم نبود گفتم ببخشید مجردی گفت ن عزیزم متاهلم خورد تو برجکم😞خداحفظشون کنه واقعا خیلی ماه بود خیلی

زِندِگی هیچ وَقت آسون تَر نِمیشِه ، تُو قَوی تَر شُو...🙃💎
بزار پس منم بگم یه روز رفتم دکتر یه دختره اومد تپل سفید خدایااا چرا اون انقدر ناز بود خداااااا یعنی ...

ووی😍😂

من چون خودم چشم ابرو مشکی ام دیگ تکراریه برام

بیش تر از بلوندا خوشم میاد

و تا حالا بلوند ب این نازی ندیده بودم😁🤭