2821
2789

صد افتاب رنگی بدرد نمیخوره 

بی بی کرم خوبه شنیدم توش ابرسان کرم پودر و ضد افتابم داره

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضدافتابا پوشش کمی دارن 

ضد آفتابی ک جای کرم پودر و پنکیک رو بگیره ندیدم تا حالا ،چون معمولا رنگ بندی کاملی مثل کرم پودر هم ندارن

،ddکرم لافارر خوبه ب نسبت

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

صد افتاب رنگی بدرد نمیخوره  بی بی کرم خوبه شنیدم توش ابرسان کرم پودر و ضد افتابم داره

بی بی کرم چیه

تا بچه داری میکنم از دنیای مد آرایش عقب افتادم

چه مارکی خوب هست؟

بی بی کرم مارک خاصی هست یا خودش برا خودش مارک؟😅

بی بی کرم ی بافت سبکی داره ک داخلش کرم پودر و مرطوب کننده و ضد آفتاب رنگی و ابرسان و اینا داره و انواع مختلفی داره تقریبا ی ساله از ی نوع بی بی کرم استفاده میکنم الان اسمشو میگم

کاربری دونفره رها و ماهور❤️
بی بی کرم چیه تا بچه داری میکنم از دنیای مد آرایش عقب افتادم چه مارکی خوب هست؟

ببین ضد افتاب خوب میخای سیسپرسا امونی خوبن که حدودا ۵۰۰ تومنه  کمترش هم هست که سان سیفه گه من استفاده کردم رنگیشو راضی نبودم اصلا سنگینه رو پوست ولی امونی گرفتم سبکه خوبه 

بی بی کرم و سی سی کرم هم دارن که خوب چند کارس باید ببینی پوستت چجوریه متناسب پوستت بگیری از همونجا ک میخای تهیه کنی بهت مشاوره میده

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 
ببین ضد افتاب خوب میخای سیسپرسا امونی خوبن که حدودا ۵۰۰ تومنه  کمترش هم هست که سان سیفه گه من ا ...

سان سیف خیلی چربه

رنگ بندی هم ندارن تک رنگه 😂 البته چندساله پیش استفاده کردم شاید تا حالا بهتر شده باشه

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست