2777
2789

به اونیکه تو ماشینش صدای اهنگ میاد،به اونیکه لباسای رنگی میپوشه ،به اوناییکه پوشه بدست دنبال کاراشونن،به اوناییکع توخیابون مشغول بگو و بخندن،،به اوناییکه ....

ماهم خیلی شاد بودیم ،ازروزی که خواهرم رفت 😔🖤 انگیزه ای برا ادامه دادن نداریم ،هرثانیه هردم فکرش تو سرمه ،هی میگم خوشبحال بقیه دردشون شکست عشقیه ،خیانت ،پول نداشتنه،چاقیه،دندون خرابه😔😔هیشکی نمیدونه این دغدغه ها چقد واسه ما آرزو شده😔 خوشبحال داغ ندیده ها 😔😔

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحال کلمه منفیه ازش استفاده نکن 

خدا بهتون صبر کن روحشونم شاد باشه

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

اگر اینجور ادامه بدی ک نابود میشی 

به این فکر کن که قراره روزی همه انسان ها برن و اونجا زندگی ادبیه ماهست و خواهرت قطعا زندست و همیشه کنارتونه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

خدارحمتش کنه 

روحش شاد 

منم سال قبل خاله ام رو از دست دادم 

جالب اینه اوایل کار تو شک بودم باورم نمیشد یعنی روز ختمش من یک قطره اشک نریختم چون باورم نشد اما از ماه سه به بعد نابود شدم 

خدا به دل کسی داغ نده 

خدا رحمت کنه خواهران رو انشالله جاشون بهشت باشه 🥀

درست میگید واقعا ...🖤🥀 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

واقعا سخته روحشون در آرامش …

ممنون عزیزم😔🖤

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟