2777
2789
از خوبترین مینویسم زیبایی حقیقی  آقای ملکه  خواستگاری تجاری وای که چقدر باحال بود  ...

وای شاید باورت نشه همه رو دیدم به جز 3 تای اخر  دمت گرم همشون فوق العادن  

پسر روانسنجم من خیلی دوست داشتم و قاضی شیطان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیلای؟

فکر کنم شما از ماهواره میبینی عقبی 

من دانلود میکنم قسمت جدید دوعا و گیرای رل زدن 

فاتح با گورکم ازدواج کرده 

آلو هم که از عبدالله حامله‌س

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
وای شاید باورت نشه همه رو دیدم به جز 3 تای اخر   دمت گرم همشون فوق العادن     پسر ر ...

چرا باورم نشه من خوب ترین هارو به ترتیب نوشتم 

من یه دفترچه دارم و کامل اسم هر فیلمی که دیدم هست توش 

یه فیلمم بود از تلویزیون هم پخش شد پادشاه صاحب ماسک اونم خیلی خوب بود 

گر نگه دار من آن است که من میدانم × شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
فکر کنم شما از ماهواره میبینی عقبی  من دانلود میکنم قسمت جدید دوعا و گیرای رل زدن  فا ...

اصلا خوشم نمیاد یکی فیلمو برام تعریف کنه 

شماهم لطفا اینکارو برای کسی دیگه نکن طرف خودش داره نگا می‌کنه 🙄🙄🙄واقعا که...

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

گیرای نمیشناسم فاتح شوهرشه ولی گیرای کیه😬🤣 البته من خیلی وقت نیس نگا میکنم

جدا شد از فاتح عزیزم وقتی عبدالله با خاله ی دوعا آلو به پمبه خیانت کرد و الو باردار شد پمبه همه رو از هم جدا کرد برای فاتح گورکم رو جور کرد فاتح با گورکن ازدواج کرد نورسما و امید هم جدا شدن الان هم عبدالله برای الو خونه گرفته یاهاش زندگی میکنه پمبه خبر نداره دوها هم با یه پسری یه اسم گیرای وارد رابطه شده 

چیمن عقد کرد محجبه شد جدا شد دوباره و......

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
اصلا خوشم نمیاد یکی فیلمو برام تعریف کنه  شماهم لطفا اینکارو برای کسی دیگه نکن طرف خودش داره ن ...

شما خوشت نمیاد دلیل نمیشه بقیه هم خوششون نیاد در ضمن برا شما تعریف نکردم مخاطبم شما نبودی که شما جوابمو بدی

پزشکان 

آلارم عشق ۱ و۲

تو فوق العاده ای

یک عشق بسیار زیبا 

هفت بوسه اول

روح را بگیر 

دکتر جان نوجوانان 

لحظه ای در ۱۸ سالگی

هتل دلوانا

منشی کیم چشه 

زندگی خصوصی او 

بخشی از ذهن تو 

بوسه ی جن

اغواگر بزرگ 

ادامه بده 

سر آستین قرمز 

رفیق درون من 

اول ازدواج بعد عشق 

۲۵ و ۲۱ ساله

اینها همشون متوسط هستند و به نظر من ارزش دیدن دارن 

بعضی هاشون در دسته خوب ترین ها قرار دارن که یادم رفت اونجا بنویسم

گر نگه دار من آن است که من میدانم × شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
شما خوشت نمیاد دلیل نمیشه بقیه هم خوششون نیاد در ضمن برا شما تعریف نکردم مخاطبم شما نبودی که شما جوا ...

رو پیام من ریپلای کردی پس مخاطبت کی بود 

اینو من نمیگم جزئی از فرهنگ داشتنه که فیلم یا سریالی که در حال پخشه و کسی داره میبینه کار درستی نیست که لو بدی 

شما چرا دعوا داری !! 

بجاش رو اخلاقت کار کن!

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️