2777
2789

سلام من بیمه زنان خانه دار پرداخت میکنم

امسال شده ماهی ۸۸۸ تومن من معلم مدرسه غیردولتی ام جدا ازینکه مدیرا زیر بار پرداخت حق بیمه م نمیرن چون مالیات داره بعدم بخاطر تعطیلیا و چهار ماه بیکاری تابستون هر سال برای اینکه یک سال دقیق برامون رد بشه باید آخر سال با بیمه تسویه حساب کنیم و بعضی وقتا جریمه هم بدیم

منم که دیدم اینجوریه خودمو بیمه زنان خانه دار کردم از ۳۰۰ تومن شروع شد و امسال بعداز سه سال شده ۸۸۸ تومن 

میشه بگید شما چقدر میدید بیمه شغل و سابقه ی کارتونم بگید لطفا؟

به نظرتون اصلا میصرفه بیمه زنان خانه دار؟

احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا بیمه های شخصی همینقدر در میاد

سرانه درمان هم دارید یا فقط سابقه براتون رد میشه؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

معمولا بیمه های شخصی همینقدر در میاد سرانه درمان هم دارید یا فقط سابقه براتون رد میشه؟

شما اطلاعی دارید فایده داره اصلا یا نه؟

سه سال پیش گفتن چون شغلت حقوقش کمه و بگیر نگیر داره این بیمه برات به صرفه تر از مشاغل آزاده 😔نه درمان ندارم

احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی 
من تا اسفند پارسال بیمه زنان خانه دار میدادم ۷۷۰بود از فرو دین ندادم احتمالا همینه بله چاره ای نیست ...

بله درسته‌

برا منم از فروردین یهو ۲۷۰ تومن بیشتر شد الان ۸۸۸ تومن باید بدم بعد تو اپلیکیشن تامین من زده دستمزد ماهانه ۲۶۰۰ نمیدونم اصلا به دردم میخوره این بیمه یا نه

ببخشید یه سوال  هر ماه ۸۸۸ تومان می‌ریزید؟ بعد اینکه بعد باز نشستگی هم بهتون حقوق میدن؟ ...

بله از فروردین امسال شده ماهی ۸۸۸ پارسال ششصد خورده ای بود

زنان خانه دار درصدی داره به نسبت درصدش حق بیمه ش کم و زیاد میشه رو حقوق بازنشستگی ام تاثیر داره

درمان نداره نمیدونم میشه بهش اضافه کرد یا نه ولی میگفتن بعد ده سال میتونی حقوق بازنشستگی بگیری که البته حقوقش بستگی به میزان واریزیات تو این ده سال داره

شما اطلاعی دارید فایده داره اصلا یا نه؟ سه سال پیش گفتن چون شغلت حقوقش کمه و بگیر نگیر داره این بیم ...

والا این بیمه ها فقط برای بازنشستگی خوبه که اونم چندرغاز زمان بازنشستگی میدن که اونم خودتون میدونین کفاف زندگی رو نمیده اصلا.  به نظرم بیمه های تکمیلی خیلی کاربردش بیشتره . یا حتی بیمه عمر 

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

خودتو بیمه مشاغل آزاد میکردی خب بهتر نبود ؟

حق بیمه ش خیلی بیشتر بود حقوق منم کمه جدا ازون بازنشستگیش دیره ولی میگفتن زنان خانه برا بازنشستگی ده سالم کافیه نمیدونم وللا

والا این بیمه ها فقط برای بازنشستگی خوبه که اونم چندرغاز زمان بازنشستگی میدن که اونم خودتون میدونین ...

بله مادرم بیمه تکمیلیه ولی بالای یه تومن داره بیمه میده هرماه چون کارمند بوده و یه نفر بهش فشار نمیاد ولی من حقوقی ندارم

بیمه عمرم دخترخاله م برا بچه هاش داد میگف‌ دستت بازه خودت میگی چقد میخوام بدم بعد از ده سال به بعدم طبق پرداختیات یه پولی یه جا بهت میدن مثه وامی‌که اول قسطشو بدی بعد پولشو بگیری سابقه کارم نداره پس اندازه در واقع

بله برای آینده از هیچ بهتره

منم همین فکرو میکنم ولی نامردا هی گرونش میکنن نمیزارن آدم نفس بکشه میترسم به نسبت هزینه ای که کردم به دردم نخوره

بله مادرم بیمه تکمیلیه ولی بالای یه تومن داره بیمه میده هرماه چون کارمند بوده و یه نفر بهش فشار نمیا ...

بله ، کلا بیمه اینجوریه 

نمیتونین تو مدرسه دولتی کار کنین و رسمی بشین؟

بله ، کلا بیمه اینجوریه  نمیتونین تو مدرسه دولتی کار کنین و رسمی بشین؟

ازمون قبول نمیشم سه بار شرکت کردم سهمیه ندارم بچه م ندارم وقت خوندن در حد ده ساعت تو روزم ندارم فقط امیدم به اینکه حق التدریسارو استخدام کنن