2777
2789

مامانم رفت دکتر بهش گف چربی خونت بالاعه باید قرص بخوری چربی دور قلبشم بالاعهه

خیلییی نگرانشم به جز دارو و قرص چیکار کنه خوب شه؟؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن و کره حذف باید بشه

روغن کنجد استفاده کنه یا روغن حیوانی

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

بهترینش پیاده‌روی هست ،اول آروم ،بعد تند،دوباره آروم ..... تا به عرق کردن و چربی سوزی بیافته

ممنون مرسی یعنی از روغن اصلا دیگ نباید استفاده بشه ؟روغن زیتون و  بابونه و کنجد چظور؟

من چربی خون ژنتیکی دارم از وقتی میرم باشگاه عاااااالی شده نتیایج ازمایشم راه حلش فقط غذاهای بدون رو ...

واقعاا؟؟خب خداروشکرر