2777
2789

همش در حال آه و ناله اس وضع مالیشون عالیه دیگه خسته ام کرده روح و روانم داغونه منم گاهی مقابله به مثل کردم و نالیدم یا مسخره ام کرده و حسابی بهم خندیده یا رفته تمام فامیلو از مشکلم باخبر کرده به نظرتون چکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاری منم همینه،رفته دندون کاشته،وسایل خونه گرون خریده،زمین جای خوب،ماشین،طلا،لباس و....بعد هی میگه نداریم☹️حالا کاریشم ندارماولی خیلی میناله و تلاش میکنه شوهرشو بی عرضه و فقیر جلوه بده،اینا چیزایی بود ک اتفاقی دیدم کارای ک مخفیانه کرده مثل حساب پرپول یا خونه دوم و....خبر ندارم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

راهش فقط گوش کردن و اهمیت ندادنه بیخیال بابا من یه خواهر دارم ماهی ۶۰ میلیون فقط سود داره میگیره بعد انقذر میناله پیشم از یه گوش میشنوم از یه گوش در میکنم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
جاری منم همینه،رفته دندون کاشته،وسایل خونه گرون خریده،زمین جای خوب،ماشین،طلا،لباس و....بعد هی میگه ن ...

خواهر منم اینجوریه اینا میترسن چشم بخورن یا اطرافیان ازشون توقع مالی کنن 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

اون می‌ترسه چشمش بزنی 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

اگه میتونی و فامیل درجه یک نیست ارتباطت رو تا حد امکان کم کن

موقعی که ازین حرفا میزنه بهش بی محلی کن یا سرت رو با یه چیزی گرم کن که نخوای به اون گوش بدی

راه بهتر از همه هم اینکه انقد به شوخی بهش طعنه و کنایه بزن بعد یه مدت خودش دیگه ول میکنه این حرفا رو

من چند مورد این شکلی داشتم تو اطرافیانم

و طرف انقد مسموم بود افکارش که وقتی تو جمع مینشست همه جمع رو مایوس میکرد و همه یاد بدبختیاشون میفتادن، در حدی که انگار جلسه گذاشتن ببینن کی از همه بدبخت تره!!!

ما هم دو سه نفر شدیم انقد با شوخی و مسخره بازی متلک انداختیم به طرف که دیگه وقتی ما تو جمع باشیم ازین حرفا نمیزنه

نمی‌دونم واقعا چه مرضیه!!! فک میکنن اگه نگن بدبختیم قراره چشمشون کنیم؟!؟!

اگه میتونی و فامیل درجه یک نیست ارتباطت رو تا حد امکان کم کن موقعی که ازین حرفا میزنه بهش بی محلی ک ...

آخه چیزایی که ازش می ناله واقعا مشکل نیست مثلا میگه فلانی چند میلیون پول داده برای بچه اش ماشین اسباب بازی خریده آخه تو خونه کوچیک ماشین به چه درد می خوره بعد حسابی شروع میکنه به آه و ناله یکی نیس بگه به تو چه به من چه

آخه چیزایی که ازش می ناله واقعا مشکل نیست مثلا میگه فلانی چند میلیون پول داده برای بچه اش ماشین اسبا ...

دقیقا همینه

طرف از آشناهای ما رفته بود مغازه فست بودی زده بود

دائم مینالید که این ماه فلان قدر خرج چی کردم، فلان قدر برا چی پول دادم…

دیگه نمیگفت ماهی خدا تومن از اون مغازه درآمد دارم!!!

مشکل اینجاست که فقط بدبختیاشون ‌و قرض و بدهی‌هاشون رو برا ما تعریف میکنن

بلانسبت شما فکر میکنن ما هم اسکلیم حالی‌مون نیست