2777
2789

ان شاالله که خیره،ولی گفتم شاید بدونین تعبیرش چیه.خواب دیدم با خانوادم رفتیم خونه یه نفر که نمیدونم کی بودن،بعد همسایه اونا یه ظرف بزرگ انگور سیاه از درختشون چیدن و واسم آوردن.خیلی خوشحال شدم.اما نمیدونم چی شد که باز من رفتم در خونه همسایه که دوباره انگور بگیرم گفتن زیاد نداریم اما یه خوشه بهت میرسه.خلاصه رفتم تو حیاطشون دیدم درختشون چندتا خوشه انگور داره و زیر درختم یه قبر بلند هستش،که روش عربی و...نوشته بود فکر کنم.و یه عده دست میکشن روش و روی صورتشون میکشن.انگار که قبر یه آدم خوب بود.الان این یعنی چی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ،

انگور نماد خوشبختی و ثروت هست و قبر نشون دهنده قسمت هایی از وجود خودت که مخفی نگه داشتی و به اصطلاح "خاکشون کردی "

برداشت من از خوابت این هست که از توانایی هات و استعدادهات که تا به حال شکوفا و ابراز نکرده بودی استفاده می کنی و به موفقیت مالی و خوشبختی می رسی.

یا رَب نظر تو برنگردد ...