2777
2789
عنوان

پرکاری تیرویید زده به چشمم😭😭😭😭

1956 بازدید | 56 پست

سلام خانما تیروییدم پرکار شده امروز صبح دیدم یه چشمم یه کم از حدقه بیرونتره انقدر گریه کردم دارم میمیرم کسی بوده با دارو درمان شده باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما به فکر درمان باش 

دخترخاله ی منم پرکاری تیروئید داره، متاستفانه هم دوتا چشمش از حدقه زده بیرون هم خیلی لاغر شده و صورتش پر از جوش شده

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
با دارو درمان میشه یا باید جراحی کرد؟

عزیزم نمیخام نگرانت کنم اما چون گفتی تازه اینجوری شدی میگم سریع دارو رو شروع کن چون دختر خاله م دیر به فکر درمان افتاد و الان یک ساله که دارو میخوره هنوز همون شکلیه

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
عزیزم نمیخام نگرانت کنم اما چون گفتی تازه اینجوری شدی میگم سریع دارو رو شروع کن چون دختر خاله م دیر ...

برای من امروز صبح زده باید دقت کنی تا متوجه بشی ولی خودم فهمیدم انقدر حالم بده که نگو از صبح کارم شده گریه😭😭😭