2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر شما چند بود؟ ببین من کارناممو فرستادم برای یه نفر از اینا که تحلیل میکنن گفت سبز میشی.ولی خودم ...

بعد من رشتم اصلا تربیت بدنی و به اشت و اینا نیست

والا رفتم دراوردم کلا کار مرورشی یکم فرق داره با مربی پرورشی

انگار بیشتر هماهنگ کردن کارای نماز و ورزش و همه چیز با همه

شهر شما چند بود؟ ببین من کارناممو فرستادم برای یه نفر از اینا که تحلیل میکنن گفت سبز میشی.ولی خودم ...

ان شاءالله سبز شی

منم دلم میخواد سبز شم حال درس خوندن واسه دبیری رو ندارم 

به نظرم بلد اینکه دبیری رو امتحانش رو دادی بشین قران و این چیزارو خیلی کار کن من خودم قرانم بسیار ض ...

من میگم اول منتظر جواب بمونم بعد اگه سبز شدم بخونم 

من حتی شنیدم تست دو سرعت و اینا میگیرن من اصلا دو و اینام خوب نیست 😖

ان شالله همیشه چک میکنی پیامهات رو؟ ان شالله سبز میشیم من کلی ازتون برا مصاحبه تربیت بدنی بپرسم:-)

من منتظرم جهاد دانشگاهی دستورالعمل ارزیابی رو بدهدببینیم میخواد چکار کنه!ولی فکر میکنم بیشتر همون اعتقادی براشون خیلی مهم باشه

همش میرم بخونم فکرم میره سراغ پرورشی بعد شهر ما واسه دبیری که من شرکت کردم فقط یه نفر میخواد 

اشکال نداره بخون

من این اشتباهو کردم.چون رشتم یه نفر میخواست شرکت نکردم الان پشیمونم!!میگم کاش نمبترسیدم.آخه دیدی که سوالا از آسمون نمیان

من تو همین آزمون پرورشی حداقل هفت هشت تای دیگه میتونستم درست بزنم ترسیدم درصورتیکه همه درست بودن