2777
2789
عنوان

خاطره اولین روز پریودی

352 بازدید | 28 پست

من خودم شبش پریود شدم رفتم ب مامانم گفتم تاکید کردم ک ب کسی نگه صبح پاشدم دیدم هیچکس خونه نیست با اعصاب خراب گوشیو برداشتم شماره بابامو گرفتم چنان داد  میزدم ک کجایید سریع بیاید خونه 😂😂بابام پشت تلفن همش می‌خندید منم از خنده بابام حرصم گرفته بود وقتی برگشتن دیدم دست بابام جیگر دل قلوه گوسفنده زل زده ب من میگه بیا برات کباب کنم خون ازت رفته اعصابم نداری😂😂مامانمم پشت بابام سنگر گرفته بود 😁

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
😂😂😂اییی ...فقط میدونم نزدیک بود قلبم بیوفته تو سنگ توالت 🤭🤭

😂😂منم اولش انگشت میزدم ب خون ببینم واقعیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂عزیزم 

من از قبل میدونستم چیه فقط اولین بار یکم ترسیدم و یکم دولا دولا راه رفتم به مامانم گفتم مامان پریود شدم  مامانمم علنی نشونم داد نوار و چجوری تنظیم میکنن و... 😂😂😂

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

داشتیم خونه تکونی میکردیم ونزیدک عید بود😂😂،رفتم سرویس بهداشتی با دیدن خون فهمیدم چی شده. گفتم مبا ...

خودت ب خودت گفتی مبارکه 😂😂😂

😂😂منم اولش انگشت میزدم ب خون ببینم واقعیه 

من اول فکرکردم خواب دیدم،چشمام رو چندبار بستم وبازکردم تامطمئن بشم😂😂🤣🤣🤣🤣

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

حنابندون پسر عموم بود 

شلوار سفید پوشیده بودم

با بچه ها بازی میکردم

مامانم اومد بم دستمال داد ک چک کنم و بلههههه دیدم پر شدم

و رفتیم خونه مامانم بم پد داد و پول هدیه داد

منم یواشکی گریههه

😂😂😂😂😂😂عزیزم  من از قبل میدونستم چیه فقط اولین بار یکم ترسیدم و یکم دولا دولا راه رفتم به ...

😂😂وای 

حنابندون پسر عموم بود  شلوار سفید پوشیده بودم با بچه ها بازی میکردم مامانم اومد بم دستمال دا ...

آخی الهی 😂

خواهرزادم بدنیا اومده بود، مامانم داشت میرفت پیش خواهرم رفتم دسشویی از همونجا کله م مو اوردم بیرون گفتم پریود شدم. داشت توضیح میداد که پد کجاست و باید چیکار کنم گفتم بلدم بلدم خدافز

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خواهرزادم بدنیا اومده بود، مامانم داشت میرفت پیش خواهرم رفتم دسشویی از همونجا کله م مو اوردم بیرون گ ...

چقدر حرفه ایی 😂😂

چقدر حرفه ایی 😂😂

۱۶ سالم بود😂😂😂

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "