2777
2789
عنوان

کتک خوردم 🤕

374 بازدید | 8 پست

انگار  

همه ی وجودم درد می‌کنه همش خستم 

انگار کوه کندم 

یه بنده خدای گفت جن نشسته روت 😬

من ازاین چیزا خیلی میترسم 

از خودم ترسیدم 

از کجا بفهمم راست میگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از بچگی توی خواب سنگین میشدم بدنم بیحس میشد بعدش روزها هم همش خسته و بدن درد بودم نفسم سنگین بود الان ازیه روحانی پرسیدم گفت جن عاشق دارم همیشه زود خسته میشم پادرد میشم انگار یکی پشتم سواره کمرم درد میگیره 

واقعا ؟

ببین جن وجود داره ولی نصف بیشتر چیزایی که راجبش میگن خرافاته چرا؟ بزار یه مثال بزنم مثلا میگن اگه یه غذایی شب تا صبح بدون در بیرون از یخچال بمونه جن میخوره و دوباره بالا میاره و خوردن اون غذا باعث مریضی میشه

درحالی که اینارو اون قدیما که خیلی از مردم سواد نداشتن و کلا علم و اطلاعات کم بود اینجوری میگفتن چون غذا دیدی که خراب میشه شب تا صبح بیرون بمونه ولی اونا یا اینجوری میگفتن که مردم رعایت کنن یا میدیدن خراب میشه این فکرو میکردن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خوب چیکار کردی ؟

برام برنامه ی قرآن درمانی داد گفت نمازهامو سروقت بخونم و سوره ی بقره آل عمران یوسف الرحمن هر روز بخونم دعاهای صبح و شام رو بخونم دیگه چند روز خوندم ارادم ضعیفه نتونستم ادامه بدم دلم میخواد دوباره شروع کنم گفت بعد از سه هفته بهش پیام بدم که از پشت گوشی برام رقیه شرعی بخونه یعنی دعاهای قرآنی برای دورشدن اجنه