2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣 نمیدونم عزیزم  فقط میدونم  مردها غیر قابل پیش بینین و بعد خودشون بیاد ورت البته باز دو دستگی داره بعضی ها شازده هستن بعضی  ها خب 🤢🤢 علاالدین،  بعضی ها هم  پرنس نیکلاس شوهر باربی بلر در مدرسه شاهزاده ها

یه فامیل کار خونه داری داریم، پسرش جوگیر شد گفت من یه دختر معمولی رو انتخاب کردم. با هزار مخالفت و ... اینا عقد کردن، همون تو عقد پسره به دختره گفت نمیخوامت و خیلی سریع طلاقش دادن.

بجاش بعد مدتی با دختر یه کارخونه دار دیگه ازدواج کرد و الان بچه دارن و همش سفرای خارجی و بریز و بپاش...

این ناشی از نگرش ضعیفه که دخترا فکر میکنن پسر پولدار رو میتونن بدست بیارن، در حالی که کمترین ربطی به این قشر از جامعه ندارن و نمبدونن تو ذهن اونها چی میگذره. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

🤣🤣 نمیدونم عزیزم  فقط میدونم  مردها غیر قابل پیش بینین و بعد خودشون بیاد ورت البته باز د ...

😂😂😂😂😂

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

یه فامیل کار خونه داری داریم، پسرش جوگیر شد گفت من یه دختر معمولی رو انتخاب کردم. با هزار مخالفت و . ...

بنظر منم باید هم سطح باشن بقیع رو نمیدونم

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>