2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر منم باید هم سطح باشن بقیع رو نمیدونم

تموم کارای اون دختر معمولی و خانوادش از نظر فامیلمون مسخره و لایق ترحم بود.

مثلا دختره آژانس میگرفت میومد خونه اینا، پسره پولشو حساب میکرد. مادر پسره می‌گفت چرا خودش پولشو نمیده.

اما عروس جدید که ثروتمنده، براش ماشین مدل بالا خریدن ، همون اول که ازدواج کرد ماه عسل رفت خارج و خیلی چیزای دیگه.

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

یه فامیل کار خونه داری داریم، پسرش جوگیر شد گفت من یه دختر معمولی رو انتخاب کردم. با هزار مخالفت و . ...

نمونه بارزش یکی از زندایی هام اصلا بهم نمی‌خوردیم خیلی اسرار کردن داییم و اینا آخرش ازدواج کردن ولی می‌دونی خیلی فضوله تو همچین میخواد سرک بکشه قانون خانواده رو زیر پا میزارع 😂😂بقول خودش تابو شکنه 😒ولی بیشتر بی احترامی می‌کنه 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

تموم کارای اون دختر معمولی و خانوادش از نظر فامیلمون مسخره و لایق ترحم بود. مثلا دختره آژانس میگرفت ...

بنظرم اینجوری دقیقا مورد ترحم قرار میگیره و خوب نیست

الان همین زنداییم ک گفتم وضع مالیشون خوبه ولی از نظر فرهنگی خیلی پایین برا این بیشتر میگم وصله تن ما نبودن

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

جشن های خانوادگیمون دعوتت میکنم بیا  اهل کجایی ؟

جدیییی😂😍بعد اون وقت من اون وسط و کارم🧡 دوست دارم بیام ولی بعد میگی چ کارتونم؟

شما هر جا آدرس بدی میام😂🧡🧡

باشگاه های سوارکاری .. تنیس.. گلف .. پیست های اسکی  این اماکن به راحتی میتونی تردد کنی .

البته باید خودشم هزینه کن تا ی مدت بره بیاد 

تیپ قیافتم باید اوکی باشه 

اسی باید ی وام بگیر مخ بزن بعدش از پسر بگیر قسط بریز

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
بنظرم اینجوری دقیقا مورد ترحم قرار میگیره و خوب نیست الان همین زنداییم ک گفتم وضع مالیشون خوبه ولی ...

درسته ، تو ازدواج باید دونفر که هیچ، دو خانواده بهم بیان، اگر دختر بخواد بخاطر پول ازدواج کنه باید مشکلاتشم به جون بخره.

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

نمونه بارزش یکی از زندایی هام اصلا بهم نمی‌خوردیم خیلی اسرار کردن داییم و اینا آخرش ازدواج کردن ولی ...

واسه ختم مادربزرگم (مادری ) زن داییم بعد از سر خاک ک اومدن خونه نشسته بودیم بلند بلند با دوستاش می‌خندیدن اصن ی وضعی بود سر خاک نمیدونم حالا واقعا غش کرد چی بود ولی غش کرد خودشو میزد حالا اومده خونه بلند بلند می‌خنده و 😐پشت فامیل صفحه میزارع