2777
2789
عنوان

شما هم تا حالا شده پریود هاتون کوتاه تر بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 47 پست
منم همه اش دارم به این واکسنا فکر میکنم...یه چندتا کاربر توی اون تاپیک عوارض واکسن میگفتن از وقتی زد ...

راستش منم از بعد واکسن ها درگیر آندومتریوز شدم من اصلا تو زندگیم مشکل پریودی و کیست نداشتم

لعنت بهشون احتمال میدم مال اونا باشه 

هودمون های بدن رو بهم 

زدن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همه چیم سر تایمه ن دردی دارم ن چیزی فقط روزای پریودیم کم شده یعنی نگران نباشم؟

من که نگران هستم..چون روی باروریم اثر گذاشته..و مدت هاس دارم درمان میکنم برای بارداری و نمیشه....شما برو دکتر سونو و آزمایش بگو برات بنویسه ببین نظرش چیه

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
راستش منم از بعد واکسن ها درگیر آندومتریوز شدم من اصلا تو زندگیم مشکل پریودی و کیست نداشتم لعنت بهش ...

منم همینطور...راحت بچه دار شدم..دقیق و مرتب پریود میشدم

واکسن زدم اینجوری شدم...حالا یه عده میگن نههههه ربطی نداره...ولی مگه میشه این همه آدم یهو همه چیزشون عوض بشه

سردی رحم و تخمدان ...

دوهفته ی بعداز پریودی سیاهدانه و عسل بخور و تخمدان هاتو با روغن بادام ماساژ بده ..

عصر هم رازیانه بخور.

تنبلی تخمدان داری

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
منم همینطور...راحت بچه دار شدم..دقیق و مرتب پریود میشدم واکسن زدم اینجوری شدم...حالا یه عده میگن نه ...

آره دقیقا

باورت میشه من همیشه پربودیم سر وقت بود برای همین وقتی فهمیدم یه کیست ۹ سانت دارم دیوونه شدم

زندگیم جهنم شده از اونروز

گلم نمیدونم مشکلتون چیه ولی رژیم اصلاح سبک برای بارداری خیلی خوب میتونه کمکتون بکنه

من هر ۱۷ تا ۱۹ روز پریود میشم 

تو ۵ روز خوب میشم 

دیگه برای من خیلی ظلم  ۷ روز کامل خونریزی داشته باشم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

آره دقیقا باورت میشه من همیشه پربودیم سر وقت بود برای همین وقتی فهمیدم یه کیست ۹ سانت دارم دیوونه ش ...

گفتم مشکلم تنبلی تخمدان.. کلی آمپول و قرص واینا میده بهم...فقط یه دونه تخمک درست میشه...آره من فعلا دیگه نمیخام دکتر بازی کنم...میخام به خودم استراحت بدم..اصلاح سبک کنم...همین داورهام خودش کلی عوارض داره

گفتم مشکلم تنبلی تخمدان.. کلی آمپول و قرص واینا میده بهم...فقط یه دونه تخمک درست میشه...آره من فعلا ...

اگه تمایل داشتی برو پیج فلورا تاجیکی رو فالو بکن و باهاشون دوره بردار برای رژیم

من خودم زیر نظر ماماش هستم و کیستم کوچیکتر کردم با رژیم

چون اونجا دیدم خانم ها با تنبلی تخمدان خیلی راحت تر باردار شدن گفتم به شما هم 

بگم

گلم

عزیزم

بله داروهای هورمونی همش ضرره تا آخر عمر که نمیشه همش دارو 

مصرف کرد

اگه تمایل داشتی برو پیج فلورا تاجیکی رو فالو بکن و باهاشون دوره بردار برای رژیم من خودم زیر نظر مام ...

مرسی از راهنماییت 🌹

اره منم هف روز بود ی سال اول بعد شد پنج روز  ایندفعه آخری رابطه بدون دخول داشتم تو  روز ۳ ...

بنظرم یه بیبی چک بده چون شنیدم بعضیا تو حاملگی خون ریزی دارن ول سه روزه س و خون ریزی شونم کمه 

سردی رحم و تخمدان ... دوهفته ی بعداز پریودی سیاهدانه و عسل بخور و تخمدان هاتو با روغن بادام ماساژ ب ...

خیلی ممنون عزیزم اره دقیقا تنبلی تخمدان دارم ولی پریودام‌ تا حدی منظمه واسه همین گفتم حتما خوب شدم و مشکلی نیست 

راستش منم از بعد واکسن ها درگیر آندومتریوز شدم من اصلا تو زندگیم مشکل پریودی و کیست نداشتم لعنت بهش ...

تو دارو گیاهی بری بهشون بگی بعضی دارو دارن که بدنو پاک می‌کنه بنظرم یه سر بزن و مدتی مصرف کن ایشالله که خوب میشی