2777
2789

بزارین جریان بهتون بگم من۱۸سال ازدواج کردم و۵تابچه دارم شوهرم ۱۵سال اعتیاد داره وهرکارتواین سالها کردم ترک نکرد حدوا دوسال پیش بود توتوهماتش زد پای منو شکستوکلی بلا سرم اورد افتاد زندان منم دادخواست طلاق دادم .درحین دادخواست طلاق بزرگترها ازم خواستن رضایت بدم وبرگردم به زندگیم منم قبول کردم ولی پرونده طلاقمو نبستم به کسی نگفتم هنو توجریانه.بعد برگشت حدودا ۶ماه بعد حکم صادر شد وغیابی بود چون سیم کارتی که شوهرم سامانه ثنا داشت سوخته بود وهیچ پیامکی از دادگاه دریافت نمیکرد.خبر نداشت .چون حکم غیابی بود ۲ماه باید تاقعطیت صبر میکردم وبعدش ۳ ماه دادگاه فرصت میداد و۳ماه هم دفتر ازدواج روهم میشد ۸ ماه در این مدت باز انداختمش کمپ و رفتم کارای طلاق انجام دادم دیگه زده بودم به سیم اخر که وسطای کارا بودم که خواستگار اومد واسه دخترم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

۵ تا بچه 😐😐😐😐😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره باید صیغه طلاق خونده بشه. صرف یه برگه که نمیشه 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

شما که سال 85 ازدواج کردی دخترتون بیست سالشم نمیشه

خواهشا تحقیق کنید الکی ندین بره

بذارین درس بخونه 

به قول مهران مدیری هر وقت خواستی راجع به کسی قضاوتی کنی دوتا سوال از خودت بپرس:کجای زندگیمه؟کجای زندگیشم؟...یه کراش دارم که نمیتونم مخشو بزنم و تو اینجا خیلی راجع بهش حرف میزنم😂انقدر میگم میگم تا بیاد به غلامی دم خونمون😎(خب تو پرانتز باید بگم که زهی خیال باطل،فهمیدم رل داره،لیاقت محبت و عشق خالص منو نداشت     )(یه پرانتز دیگه باز میکنم و باید بگم کات کرده💃) به معجزه معتقدم😍🌱 یه خردادی مودی  سعی میکنم در لحظه زندگی کنم🧘🏻‍♀️ چون زندگی واقعا مسیره و مقصد مشخصی نداره💃اگه بگی خرکی ترین اشتباه زندگیم چی بوده؟ میگم انتخاب تجربی تو دبیرستان🤨 به خاطر همین پرونده ی کنکور تجربی و بعد دو کنکور میبندم و میرم سراغ بیدار کردن کودک درونم و برنامه هایی که تو کودکی واسه آیندم داشتم👩🏻‍🎓🌱📷📚🎼❤️

دوباره بزرگترهاخواستن فرصت بدم بخاطر دخترم جدا نشم باز خر شدم وفرصت دادم وقتی از کمپ اومد بیرون خواستگاری بهم خورد و باز بعد چند مدت شروع کرد کشیدن چون دیگه بریده بودم وپولی برای کمپ نداشتم شبانه به خانوادم گفتم اومدن دنبالم ورفتم خونشون .مصرف شوهرم زیاده وتوهمات خیلی بدی میزنه وماازش خیلی میترسیم خلاصه فک کردم خانوادم پشتمن وکارای طلاقمو پیش بردم حضانت ۵تابچهاروهم دادگاه داده خودم ومن هربارشوهرم زنگ میزد میگفت پشیمونه میگفتم من دیگه فرصت نمیدم واینبار ازت جدا میشم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

ولی اینجا یچیزی متوجه شدم خانوادم اصلا پشتم نیستن و نقشه دارن بچهارو تحویل عموی بزرگتر بدن من جدی نگرفتم ورفتم غیابی جداشدم تک وتنها رفتم هیچکس همراهم نیومد ن مادری ن پدری ون برادری بعد جداییم دیدم ی روز ظهر برادرشوهرام اومدن بچهامو ببرن منم نمیدادم بابام جلوشون گفت دخترم از پس بچها بر نمیاد وبچها فردا ایندشون نابود میشه.منم کلی گریه والتماس کردم اونا نمیدونستن من جدا شدم برادرها گفتن ما گردن میگیریم داداشمون ادم کنیم وترکش بدیم .

برادرشوهر بزرگم طرف منه وازش خواستم بیاد تواتاق تنهایی حرف بزنیم من جریان وبهش گفتم وباگریه بهش گفتم تو میدونی برادرت ادم بشو نیست منم جداشدم توروخدا نزار به زور برگردم تو اون خونه ازم خواست بخاطرش یبار دیگه بهش مهلت بدم تو زمان عده برگردم پیش شوهرم واین راز بین من وبرادرشوهرم بمونه تاببینیم شوهرم سرقولش میمونه یا میزنه زیرش وباز شروع میکنه مصرف منم قبول کردم وبرگشتم الان حدودا ۱۴روزیه کنار شوهرمم واز طلاقی که گرفتم خیلی میترسم یهو متوجه بشه قرار چه بلاایی سرم بیاد توروخدا راهنماییم کنید چیکارکنم

خیلی عذاب وجدان دارم کاش برنمیگشتم کاش بافوش ودادخانوادم میساختم وبرنمیگشتم خیلی میترسم