2777
2789
عنوان

شما جای من باشید چه کار میکنید؟

102 بازدید | 8 پست

من دیگه انقدر فکر و خیال کردم و غصه خوردم دیوونه شدم میشه خواهرانه راهنماییم کنید

تو تاپیکای قبلیم هم گفتم حدود ۲ سال پیش همسرم بهم خیانت کرد و من متوجه شدم چون خیلی سخت بهم رسیده بودیم و دوستش داشتم گفت پشیمونه و بخشیدمش و ادامه دادم ولی هیچ وقت نتونستم فراموش کنم و تبدیل به یه ادم افسرده و بی مصرف شدم 

شوهرمم کم کم دید من اینجوریم ازم فاصله گرفت کلا عین یه مرده متحرک شدم مشاور رفتم دارو خوردم ولی تنها فایدش این بود که بلایی سر خودم نیاوردم 

کلا همسرم به خاطر شغلش دختر دورش زیاده چون قد و هیکلی و زبون باز هم هست دخترا جذبش میشن خودشم کرم داره خوشش میاد 

اینم بگم تو این دو سال عین همخونه فقط باهم زندگی کردیم 

خیلی دلم میخواد طلاق بگیرم ولی میترسم چون هم بهش خیلی وابستم (از نظر روحی) دوستش ندارم اصلا دیگه ولی انگار بهش عادت دارم نمیدونم منظورمو متوجه میشید یانه😔 و هم اینکه پدرم به شدت سنتی و سختگیره نمیدونم چه واکنشی نشون بده البته اگه بدونه من واقعا تو سختیم مخالفتی نمیکنه ولی خب میدونم خیلی غصه میخوره 

از طرفی هم خیلی میترسم از اینده نمیدونم چی میشه😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو این دوسال باهم رابطه نداشتین؟و 

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

اگه بجه داری سعی کن زندگیو رو جم جور کنی بچه گناه داره رو روحیش تاثیر میذاره 

اگه هم نداری با وضعیت بچه نیار.

و اولویت خودتو قرار بده یمدت ینی آور خودت بد بقیه جیزی کادا و آدما

وقتی بخشیدی نباید سرد میشدی

باید زندگی رو جمع میکردی

دوسال بدون رابطه؟؟؟بنظرت اینجوری مردی پای زندگی میمونه؟

اونم مردی که میگی انقدر تمایلاتش زیاده

البته میفهمم که خیلی سخته 

ولی یا همون اول نباید ادامه میدادی

یا وقتی ادامه دادی زندگی رو جمع کن

نذار افسردگی بیشتر از این ازت یه پیرزن بسازه

جوونی کن این روزا برنمیگرده

آنکس که تورا شناخت جان را چه کند....
ندارم بچه 

عزمزمه من شرایط تورو نمیدونم حتز نمیدونم خیانت شوهرت در جه حد بوده متاسفانه الان خیلی از زوجین با تمرین مشکلی روبه هستن ۷یانت بزرگ تربن معضل زندگیا شده  اگه میخوای طلاق بگیری هیچ نمیخوای با نمیتونی سعی کن زندگیتو بیازی فراموش نمیشه ولی میتونی کنار بیای متاسفانه خیلی خانوما بخاطر بعضی چیزا شرایط زندگی  بچه  مجبوری کنار میان