2777
2789
عنوان

چی شد که همسرتون شما رو انتخاب کرد ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 39 پست

اشنای دور بود تو به مراسم دیده بود پسندیده بود بعدا هم خانوادش پیشنهاد کردن و اونم از خداش بود 😁 بعد اینکه تو مراسم خاستگاری صحبت کرده بودیم گفته بود این منو درسته قورت میده نمیتونم 

بعد چون ظاهرم رو خوشش میومد گفته بود اخلاقش درست میشه انشالا و منم چون پسندم بود اقا جواب بله رو دادم 🫠😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چس یعنی ممکنه اونی که همون اول رک میگه من قصدم ازدواج نیست دوست باشیم ،بعدا بخواد تصمیمش عوضش بشه؟ ، ...

نه عزیزم نمیشه. پسرا وقتی نمیخوان یه دخترو بگیرن این حرفا رو میزنن دلت رو خوش نکن 😘

در محیط کار اسممون به گوش همدیگه خورده بود ولی برخوردی باهم نداشتیم

یکبار که باهم برای کار جایی بودیم متوجه شدیم که اهل یک محل هستیم و ایشون اون روز ماشین نداشتن من رسوندمشون و در طول مسیر بیشتر باهم صحبت کردیم

در چند دیدار کاری بعدی متوجه نقاط مشترک با همدیگه شدیم و تصمیم گرفتیم بیشتر باهم ادامه بدیم

از وقتی که دیدار ها به قصد آشنایی بیشتر شد هدف هر دو رابطه  پایدار بود هرچند همون اول علنی نگفتیم که اگر نتیجه نداد بعدا از همدیگه معذب نشیم

همسرم گفتن از ظاهرت و نحوه برخوردت در محیط کار خوشم اومد

میگه از ازدواج میترسم ،نمیتونم  ولی دوست دارم فعلا در ارتباط باشیم 🥺

اگر قصد خودت از این رابطه ازدواج هست بهتره زودتر تمامش کنی

ایشون شما رو در خوشبینانه ترین حالت ممکن توی آب نمک خوابونده

تو شرکت مدیرم بود، من آروم، منظم، مودب و باهوش بودم و چهره خوب و مهربونی دارم (دلایلی که خودش بهم گفته)

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)