2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم....

295 بازدید | 26 پست

هر اتفاقی ک میفتاد خانواده همسرم به شوهرم میگفتن هااا زنت پرت کرده 

زنت دعا کرده برات در صورتیکه خداشاهده همچین چیزی نیست..

الانم قطع رابطه هستیم ولی رفتن کلی بدو بیراه پشتم تو فامیل خودم گفتن بااینکه من غریبه هستم باز یکیو پیدا کردن از فامیلمون کلیییی دروغ گفتن 

هرکاری میخوام بکنم ک آروم شم دوباره میگم بزار سکوت کنم خدا خودش جواب بدی آدمها رو بده...امروز ساعت۷ صبح خوابیدم از ناراحتی حرفایی ک بگوشم میرسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش من بش بگن  زنت پرت کرده 

و قطع رابطه کنن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

عزیزم تا حالا دیدی از پیش سگ رد میشی واق واق میکنه پشت سرت؟؟؟ آفرین مثال خوبی زدم 

به هیچ جات نباشه. دختر خوب

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

ول کن بابا 

بزار حرص بخورن ،حرص میخورن که حرف میزنن

جاری منم خییییییلی پشت سرم به غریبه و اشنا چرند گفته

من به یه ورمم نگرفتم،ایقد بگن تا بترکن

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خانواده شوهر امان از دست این قوم الظالمین .

خیلی ناراحتم از ی بابت خوشحالم ک هرجا هم رفتن گفتن فامیلامون باور نکردن گفتن ن فلانی همچین آدمی نیست اصلا 

ولی خب بازم ناراحتم ک پخش شده این حرف ک آره عروسمون فلانه و بهمان

ی زن عموی بدجنس هم دارم ک بخاطر اختلاف مالی و فرهنگی ک باهم داریم از قدیم با ما مشکل دارن اون بیشتر پخش کرده همه جا رو از رو حسادت

عزیزم اجازه نده برات خبر ببرن و بیارن..منم باهاشون ده دوازده ساله قطع رابطم.الانم هرکی خبرببره بیاره ...

یعنی هنوز بعدازدوازده سال هنوزولتون نکردن وپشت سرتون حرف میزنن؟ خودتون دوست نداری باهاشون رفت وامدکنید؟ 

❤️❤️

یعنی هنوز بعدازدوازده سال هنوزولتون نکردن وپشت سرتون حرف میزنن؟ خودتون دوست نداری باهاشون رفت وامدکن ...

اره کلا جاری و خواهرشوهرا باهمن.من تا تکون میخورم یا شوهرم حرف بزنه میگن اینا حرفای خودش نیس حرف زنشه..پولای همسرمو پدرودو برادرش بالا کشیدن .بهانه خوبی شد کلا قطع رابطه کنم

عزیزم اجازه نده برات خبر ببرن و بیارن..منم باهاشون ده دوازده ساله قطع رابطم.الانم هرکی خبرببره بیاره ...

اره حالا دیشب ب اونیکه بهم زنگ زد گفتم تو ی جمله از رو دلسوزی گفتی ولی من تا صب نخوابیدم دیگه همچین چیزایی شنیدی بهم نگو عزیزم