2777
2789
عنوان

اسنپ و تپسی

134 بازدید | 3 پست

اوایل که این دوتا شرکت راه افتاد با خدمات عالی و هزینه کم همراه بود و حتی آژانس‌ها رو از دور خارج کردن. حالا که بی‌رقیب شدن دارن یکه تازی می‌کنن. هزینه‌ها نامعقول بالاست. ماشین‌ها اکثرا درخواست مشتری رو قبول نمی‌کنن. گزینه عجله دارم رو از تپسی حذف کردن گزینه عجله ندارم رو گذاشتن با همون کارایی قبلی😐

اسنپ فود هم که کلا یک طرف ماجراست. پشتیبانی جواب نمی‌ده، غذا رو درست وقتی که بهش نیاز داری کنسل می‌کنن، هرروز گرون‌تر از دیروز، ساعت تحویل و کیفیت هم که به کنار.

کاش یا یه پویشی راه می‌افتاد که مردم این دوتا شرکت رو تحریم کنن یا یه شرکت رقیب می‌اومد بالا این دوتا یکم به خودشون می‌اومدن.

عجله ندارم هم حذف شده

ولی تحریم جوابه جدا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عجله ندارم هم حذف شده ولی تحریم جوابه جدا

بررای من بود همچنان. 

واااااقعا باید تحریم بشه منتها این کارا نیاز به یه رهبر داره. همینطور الکی جواب نمی‌ده. نمی‌دونم از کجا باید مطالبه کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.