2777
2789

اره 

ولی نمیدونم جوابشو پس گرفت یا نه 

°•یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ°•                                                ای تِکیه گاهِ آنکه تِکیه گاه ندارد!✨                      فرنازهسـدم💛

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره شده  ولی از خواب خوراک نیوفتادم عزیز دلم مطمئن باش هر کسی کوچک ترین خوبی کنه جواب میگیره& ...

چیزی ک من دارم میبینم روز ب روز داره بهتر میشه و اصلنم براش مهم نیست در صورتی ک منو داغون کرد با کاراش

دیروز خواهرم گفت زن دایی و دایی میگن شوهرت ولت میکنه و بچه تو شکمت تو میدون میمونه ،اینا رو پشت من گفتن ،دایی من هستن عموی همسرم هستن برگشتن گفتن میرن خانوادش براش زن بگیرن ،مادرمون تا چند وقت دیگه میمیره مادرم خواهرشه🙃،اینا میخوان ما رو دق بدن مادرم گفته بوده کسی این حرفا رو به من نگه در حالی که منو همسرم دیروز اینو شنیدیم تعجب کردیم ،دخترشون و زیر سر دارن برای همسرم😑واقعا از حرفاشون ناراحت شدم

وااا😐

برام پیش بینی کردن ،البته بی راه هم نمیگن شام دعوتشون کردم با دل پاک دعا گذاشته بودن ،نیتشون خیلی خیره انشاالله نصیب خودشون قلبم از این شکسته که دایی ام هست راستی هر کس به من بد کنه خدا سریع جوابش و میده

دوستان چه جالب همین الان داخل اینستا ب یه پستی برخوردم نوشته بود پسری دوست دخترش و حامله می‌کنه اما دختره رو نمیگیره و می‌ره دنبال یه آدم آفتاب مهتاب ندیده مثلا.بعد ک دختره رو میگیره نمیدونسته دختر خوبی نیست و مچش رو با چهارنفره تو خونه خودش میگیره 😂 

برام پیش بینی کردن ،البته بی راه هم نمیگن شام دعوتشون کردم با دل پاک دعا گذاشته بودن ،نیتشون خیلی خی ...

عزیزم اگر دعایی چیزی دیدی باطلش کن نزار دستی دستی زندگیتو نابود کنن. چه آدمایی پیدا میشه مراقب زندگیت باش حتما