2777
2789
عنوان

ویپاد

14449 بازدید | 261 پست

سلام دوستان 

اختمالا این روزا تبلیغات بانک پاسارگارد درباره اپلیکیشن ویپاد رو تو شهر و خیابوناتون دیدید ی اپلیکشین کاملا معتبر زیر نظر بانک پاسارگاد هست ک میتونید تو گوگل هم درموردش سرچ کنید افتتاح حساب و گرفتن کارت کاملا رایگانه ! 🤩

این اپلیکیشن برا گرفتن انواع وام ها تا سقف 50میلیون بدون ضامن با سود 23% هست ❤️

سه مدل وام داره 💫

وام پلکانی ک تا سقف 30 میلیونه و ب ترتیب براتون باز میشه فقط کافیه با کارتتون کار کنید و پله پله از ی تومان دو تومن تا بالاتر باز میشه براتون و با وامش میتونید پش انداز کنید یا هرکار دیگه ای ک دوس دارید  🥰

وام پیش درامد هم بر اساس موجودی حسابتون هست 🤩

وام برایند ک تا سقف 50 میلیونه هم ک بر اساس موجودی حساب هر صد هزار تومان ی سکه هر شب بهتون میده و میتونید از ده میلیون تا پنجاه میلیون رو وام بگیرید و شش یا دوازده ماه مهلت باز پرداخت داری. 🥳 

خیلی آپ خوبیه من خودمم یک ساله دارمش و انواع وام ها رو گرفتم باهاش 

و با معرفی ب هرکس هم 40 هزارتومان موجودی قابل برداشت میاد ب حسابتون چی بهتر ازین😍 

لطفا برا نصب برنامه با کارت ملی ب مدت پنج دقیق وقتتون رو میگیره کد من رو بعنوان معرف بزنید 

R23QFA

بهترین وام کدوم؟بازدهیش کم باشه

یعنی ۱۰ میلیون وام برداریم چقدر سوده باز پرداختش؟

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

از بازرار نصبش کنم؟؟اپیکشن ویپاد اسمش؟

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین وام کدوم؟بازدهیش کم باشه یعنی ۱۰ میلیون وام برداریم چقدر سوده باز پرداختش؟

سلام عزیزم 

از بازار میتونی نصب کنی 

سودش 23% درصد هست اما چون بدون ضامنه و توخونه میتونی اجامش بدی برنامه راحتیه پشتیبانی انلاین 24 ساعته هم داره

یه سوال داشتم عزیزم میخواستم بدونم وام و ب صورت و پول نقد میده یا به صورت اعتبار؟

اعتبار اما از اپ یا اپلیکیشن دی جی پی میتونی انتقال بدی ب بقیه کارتهات و نقد برداشتش کنی محدودیت نداره

چحوری باید انتقال داد

وقتی وام ب حساب ویپادتون اومد وارد اپلیکیشن مثلا دی جی پی میشی د و میزنید واریز ب حساب و اطلاعات کارت وارد میکنید وام میاد ب حساب د یجی پی 

بعد از همون دیج ی پی برداشت میزنی ب کارت مورد نظرت اینطوری میاد تو موجودی ات

عزیزم با ۱۰۰ تومن موجودی چقدر میتونم وام بگیرم؟البته من این قضیه سکه رو نفهمیدم که چجوری حساب میشه&n ...

عزیزم  هر صد تومن ی سکه میده 

سکه واقعی ک نه امتیاز

مثلا صد میلیون شما چهل روز تو حسابتونه سکه هاتون میشه4500 تا وام 50 میلیونی 12 ماهه رو میتونید بردارید 

بجز این وام وام پلکانی هم داره تا سی میلیونه

اره عزیزم متوجه شدم😃 بعد پنجاه تومن چقدر سودش میشه؟ تو یکسال یا شش ماه؟

اگر سکه هاتون بشه 4500 تا دوازده ماهه اگر بشه 2800 ینی مثلا بیس روز صد میلیون تو حسابتون باشه بدون ضامن و معطلی تو خونه با گوشی میرنی 50 میلیون میاد بحسابت شش ماهه 

برا شش ماهه 53 میلیون حدودا 

و برا 12 ماهه56 میلیون حدودا باید برگردونی