روانشناس روی روان و روح شما کار میکنه بدون دارو
روانپزشک میتونه دارو تجویز کنه
قدم اول روانشناسه
ببینید یه چیزی بهتون میگم بهش ایمان داشته باشید نمیخواد پیش هیچ دکتری برید
چرا نگرانی؟ مگه خدا حافظ و ناظر بر احوال ما نیست؟ میدونید حتی برگی هم از درخت بخواد بیفته به اذن خداست پس غصه چرا غم چرا؟
اون هر چی صلاح بدونه اتفاق می افته اگر خدای ناکرده مادر شما به بیماری هم مبتلا بشه مگه چاره ای هست؟ میتونید شما با نگرانی برطرفش کنید؟
نه پس همه چیز رو به خدا بسپارید اون حواسش به همه هست و هر سختی هم بده اول صبرشو میده بعد هم حتما حکمتی درش هست و ما اومدیم که امتحان پس بدیم حتما امتحان الهی هست
توی دنیا ما باید بپذیریم حکمتای خدا رو وقتی نمیپذیریم بیمار میشیم و حالمون بد میشه درست مثل شما
پذیرش یه اتفاق از اینکه از سمت خداست و حتما حکمتی داشته علاوه بر اینکه باعث ارامش شماست امیدتون رو برای برطرف شدنش رو هم بیشتر میکنه و شما رو پیروز امتحان الهی
اینا رو که من میگم فکر نکنید از روی بی دردیه نه
درد هست چه بخوایم و چه نخوایم پس باهاش کنار میایم تا هم لطف خدا شامل حالمون بشه هم ارامش داشته باشیم
ما بمیار سرطان خونی داشتیم که یک ماه زنده موند وقتی رفت پذیرفتیم که هدیه خدا بوده خودش داده و خودش گرفته اینجوری حالمون بهتره تا اینکه بخوایم انکار کنیم و با خدا جنگ کنیم و خودمونم بیمار کنیم
مصلحت این مسائل رو هم حتما خواهیم فهمید چون خدا کار عبث انجام نمیده
واقعیتش شاید ده سال پیش یه اتفاق بدی برای من افتاد سالها با خودم درگیر بودم که چرا و چرا و... و چرا نتونستم مراقبت کنم نشه
بعدها دیدم با این اتفاق موهبتی نصیبم شده که اونوقت که دنبال انکار اون ماجرا بودم چشمم نمیدید و با گذشت زمان پر رنگ تر شد الان میگم خدا رو شکر اون اتفاق هر چند بد افتاد وگرنه الان سختی زندگیم خیلی خیلی بیشتر بود