2777
2789

شوهرم از عید ک شد بام دعوا کرد چرا ظرفاتو نشستی و منو زد.و دوهفته منو فرستاد خونه بابام.از وقتی هم خونه اومدم بام حرف نمیزنه.تازه فهمیدم مواد هم میکشه‌‌.یکسره هم بیرونه.بچه هم دارم و حامله ام.جدیدا میگ این خونه ک میشینیم میفروشم.میرینم ب زندگیت.برا خونه هم چیزی نمیخره میگ پول ندارم.بابام بش گف یخچالتون خالیه این چه وضعیه گف من نمیتونم با دخترت زندگی کنم.نمیدونم چیکار کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برگرد خونه پدرت این شوهره تو کردی خداوکیلی

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

معتادا مغز ندارن

برو سریع اموالشو به دادگاه معذفی کن مهریه اتو بذار اجرا خونه رو ازش بگیر برای پول موادش تو و بچه هاتو آواره نکنه ، عقل داشته باش خودتو بچه هاتو نجات بده نشین به امید درست شدنش دست دست هم نکن یوقت خونه رو بفروشه دستت میمونه تو پوست گردو

وااای چرا دوباره حامله شددددی 

تازه می‌خوای درستم بکنی 

چی رو درست کنی؟!! ‌

معتاد درست نمیشه 

فقط خودتو مدیون دوتا بچه کردی 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱