2777
2789
عنوان

دارم میمیرم😭😭😭 بارداری پوچ 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 66 پست
عزیزم من دکتر رفتم منم هفت هفته ام دکتر گفت احتمال زیاد پوچه باز هفته دیگه واژینال نوشت که اگر پوچ ب ...

نزار سنو واژینال انجام بده همون سنو شکمی انجام بده این دفعه لک بینی واینا هم داری؟؟ ایشالاه که این دفعه جنین می بینه میشه به منم خبر بدی رفتی سنو 

عزیزم من دکتر رفتم منم هفت هفته ام دکتر گفت احتمال زیاد پوچه باز هفته دیگه واژینال نوشت که اگر پوچ ب ...

خدا بخواد باهیچی از بین نمیره دکترت حرف الکی زده اتفاقا منم قبل از اینکه بفهمم باردارم چند بار یه تیکه سرما شدید خوردم قرص میخوردم شربت میخوردم پیاده روی گرمیجات مسافرت طولانی  ولی هیچی نشد بسپار به خدا که از همه توانا تره خودش میدونه چیکار کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بخواد باهیچی از بین نمیره دکترت حرف الکی زده اتفاقا منم قبل از اینکه بفهمم باردارم چند بار یه تی ...

ممنونم خیر ببینی تو حال بدم خیلی روحیه دادی🥺

نزار سنو واژینال انجام بده همون سنو شکمی انجام بده این دفعه لک بینی واینا هم داری؟؟ ایشالاه که این د ...

نه لکه بینی ندارم اصلا خیلی یهو حالم بد شد با حرف سونوگرافی که گفت تخلیه بشه دکتره میگه سونو واژینال دقیق تر وضعیت جنین نشون میده من فقط امید بستم دیده شه🥺