2777
2789

لطفن مارو ام راهنمایی کنین مردم استفاده کنن من خدم ریفلاکس و برگشت غذا دارم کسی هست درمان کرده باشع واقن و خوب شده باشه راهکار بده همه استفاده کنیم خیلی ممنون🙏🏻

اخرشب سیاهدونه وعسل قاطی کن بخورصبح هم بخورقرص پتوپرازول ۴۰ هم بخورخوب خوب نمیشی ولی بهترازقبل میشی یه دکترشیرازه من قبلان رفتم پیشش ۸ سال پیش خیلی حالموخوب کردولی امسال بدترشدم دلم میخادبازبرم 

اخرشب سیاهدونه وعسل قاطی کن بخورصبح هم بخورقرص پتوپرازول ۴۰ هم بخورخوب خوب نمیشی ولی بهترازقبل میشی ...

چی داد بهتون من بارهنگ و‌گلاب ‌و عسل شب قبل خاب میخورم قرص نولپاز همون پنتوپرازول بیسموت و فادومتین ام میخورم صبحا ام عسل و میخورم ورزش میکنم بهتر شدم یکم میخام بدونم کسی هسن قطعی تموم شده باشه براش برگشت غذا خیلی اذیتم میکنه چیزی کیخورم حتی اب برمیگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمان نداره هیچ راهی نیست من سالهادرگیربودم وهستم 

ینی تا اخر عمرم هر چی بخورم میاد تو‌گلوم و هی باید برم بالا بیارمش تا راحت شم و تاراخر عمر برنج و‌کباب بخورم فقط دارم روانی میشم 

ینی تا اخر عمرم هر چی بخورم میاد تو‌گلوم و هی باید برم بالا بیارمش تا راحت شم و تاراخر عمر برنج و‌کب ...

نه اینطوری نیست خوب میش ولی نه کامل منم درگیرم من ۱۴ ساله بخاطرمعدم سردردم میگیرم باهاش کنارامدم 

نه اینطوری نیست خوب میش ولی نه کامل منم درگیرم من ۱۴ ساله بخاطرمعدم سردردم میگیرم باهاش کنارامدم&nbs ...

رژیم رعایت میکنم هرچیز شما چیکار کردین ازش نتیجه دیدین واقعا میشه بهم بگین

رژیم رعایت میکنم هرچیز شما چیکار کردین ازش نتیجه دیدین واقعا میشه بهم بگین

تارژیم بودم بهترشدم ولی بعدش نه منم رفتم تست معده واندوسکپی کردم گفت هم معدت عصبیه هم رفلاکس داری هم ورم معده نه من خیلی وقته دیگه رعایت نمیکنم الان دوسه روزه سرگیجه دارم خودم میدونم ازمعدمه🥺

منم احساس سنگینی توقفسه سینه سردردسرگیجه یه وقتایی حالت تهوع یوقتایی هم سوزش معده وگلوتمام دندونای ف ...

چی بگم این چه بلایی بود توی ۱۸سالگی منو گرفته من برگشت غذا خیلی اذیتم میکنه تازگیا ابم ک میخورم حس خفگی میگرفتم این باز یکم بهتر شده ولی یچیز میخورم هی ببخشید میاد گلوم و ارغ

تارژیم بودم بهترشدم ولی بعدش نه منم رفتم تست معده واندوسکپی کردم گفت هم معدت عصبیه هم رفلاکس داری هم ...

چی بگم بخدا دیگ فقط دنبال راهم کسی ک خوب شده باشه تموم ش این اول جوونی نمیخام از لذت عای دنیا منع باشم😅

ینی تا اخر عمرم هر چی بخورم میاد تو‌گلوم و هی باید برم بالا بیارمش تا راحت شم و تاراخر عمر برنج و‌کب ...

من یسال صبح وشب یه نون روبرشته میکردم روگازمیخوردم ظهرهم سینه مرغ کباب فقط نمک میزدم بعضی وقت هم سیب زمینی اب پزهیچ نمیخوردم نه گوشت نه میوه نه سبزی معدم خونریزی کردحتی حبوباتم نمیخوردم رفتم ازمایش تانه چربی دارم نه قندنه اهن ضعیف وبیمارشدم رژیم روول کردم تازه بهترین دکترشیرازم رفتم ولی خب داروش بهترم کردولی خوب خوب نه