2777
2789
عنوان

روانشناسی زرد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 48 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فلورانس؟؟//جدی؟ میخواستم بخومش

همش درمورد قانون جذبه...

من نتونستم تحملش کنم. ‌‌‌‌‌ 

وسط وسطا رهاش کردم.

کلا کتابهایی که بر پایه قانون جذب هستن یه جور انگیزه و امید واهی به آدم میدن. عملا میگن هیچ کاری نکنید فقط با دید مثبت نگاه کنید..

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
یه جوری ذهنتو خیالاتی میکنه  مثل اکثر دختر و پسرای تازه به دوران رسیده باور میکنن  زیر پ ...

✅✅👌👌👌👌👌👌👌

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 https://abzarek.ir/service-p/msg/1884390

طرف ننه باباش معتادن داداشش روانیه خودش سر چهار راه کار میکنه که گشنگی نمیره هیچکی ادم حسابش نمیکنه

روزی ده فصل از خونوادش کتک میخوره  

بعد تو این کتابا میگه اگه پولدار نشدی یعنی خودت نخواستی🙄

اگه خوشبخت نشدی خودت نخواستی 

حتما پول و جذب نکردی باید تو یه دفتر بنویسی پپپپول پپپپوول پول بیاد 🥴

باید بنویسی من زیبام 

به مشت ادم ابله و داغونم جدیش گرفتن 

یارو میگفت تو داروخانه یه زنه گفت موجودیم صفره میشه برا من شما حساب کنی گفتم کارتتو بده ببینم دیدم رو کارتش نوشته خدایا شکرت میدونم که پول های زیادی به من میرسونی😐😐😐😐

یه جوری ذهنتو خیالاتی میکنه  مثل اکثر دختر و پسرای تازه به دوران رسیده باور میکنن  زیر پ ...

دقیقا

بعضی چیزها دست خداست

بعضی چیزها شانسیه

موقعیت مالی و خانوادگی و اجتماعی هم که توش هستیم خیلی مهمه

درسته تلاش خودمون تعیین کننده است ولی همه چیز نیست

اگه هم موفق نشدیم نمیتونیم بگیم فقط کوتاهی خودمون بوده

خوبه آدم بتونه واقع بینانه همه چیز رو ببینه. مسوولیت اون بخشی که اختیارشو داشته قبول کنه

اون بخشی هم که اختیارشو نداشته و باعث محدودیتش شده بپذیره

نه عزیزم تو بخون  کسایی که خوندن و نتیجه نکرفتن اینجا میان میگن زرده  من خودم بیشتر از د ...

اهوممم

اخه تعریشو زیادشنیدم تعجبکردم

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  
طرف ننه باباش معتادن داداشش روانیه خودش سر چهار راه کار میکنه که گشنگی نمیره هیچکی ادم حسابش نمیکنه ...

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  
دقیقا بعضی چیزها دست خداست بعضی چیزها شانسیه موقعیت مالی و خانوادگی و اجتماعی هم که توش هستیم خیل ...

وای نمیدونی یه مدت این کتابارو میخوندم مغز متحول شد

باور نمیکردم من طرز فکرم اینطور بشه 

میگفت پارتنرت هرکاری کنه مقصر خودتی وجه منفیش رو جذب کردی 

منم هر رفتاری میدیدم میبخشیدم

فکر میکردم تقصیر خودمه

یارو پروووو شد

به خودم اومدم با دمپایی مثل سوسک از زندگیم انداختمش بیرون

دقیقا بعضی چیزها دست خداست بعضی چیزها شانسیه موقعیت مالی و خانوادگی و اجتماعی هم که توش هستیم خیل ...

اکثر مردم 

قسمت و حکمت و سرنوشت و تقدیر و توکل و این چیزارو خرافه میدونن 

ولی واقعا وجود دارن 

از خدا هم گله نکنیم بعضی چیزا امتحان الهی هست

بعضی چیزا بلا هست بخاطر اعمال و‌رفتارمون 

و....

و ما از کار خدا بی خبریم باید بسپاریم بخودش...