2821
2789
عنوان

کسی اینجوری هست

372 بازدید | 20 پست

که خوشش نیاد از بعضی ادمای اطرافش حتی اقوام درجه یک

و نخواد نه زنگ بزنه و نه بره خونشون؟

من اینجوریم اصلا از دایی حتی مادر بزرگ و پدر بزرگم خوشم نمیاد 

و چون با فامیل مادریم ازدواج کردم عیدا مادر شوهرم مجبورم میکنه برم خونشون یا هر وقت میرم شهرستان خونه مادر شوهرم میگه برید سر بزنید چون دایی و مادر بزرگم تو شهرستان پیش مادر شوهرمن

شوهرمم به حرف مادرشه  اونم دوس نداره بره اما چون مادرش ناراحت نشه اصرار میکنه بریم

اخه من دوست ندارم برم خونشون 

بدم میاد حالم بد میشه حوصله حرف زدنشونو ندارم

چیکار کنم یعنی من اختیار خودمو ندارم

خدایا خیلی دوستت دارم

مثل من دوست ندارم با یه بنده خدا رفت وامد کنم بهش هم گفتم حالیش نیست.قبلا چند روز یه بار زنگ میزد از وقتی بهش گفتم زنگ نزن صبح ها با صدای دلنوازشش بیدارمون میکنه .منم گفتم اینقدر زنگ بزن تا بمیری دیگه مهم نیست برام.خخخ

اگه بگم از بعضیاشون خوشم نمیاد بی انصافی کردم.

از هیچکدومشون خوشم نمیاد

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من الان از عمم خوشم نمیاد ۷ساله دعوت میکنه نمیرم از کسی خوشم نیاد اصلا رفت و امد نمیکنم یا از فامیل شوهرمم خوشم نیاد نمیرم زوری نیست ک

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین

به این حد ک اصلا نخام ببینمشون، نه تا حالا همچین دوست و فامیلی نداشتم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
مثل من دوست ندارم با یه بنده خدا رفت وامد کنم بهش هم گفتم حالیش نیست.قبلا چند روز یه بار زنگ میزد از ...

من در مورد تلفن هايي كه برام ناخوشايند بودن تصميم گرفتم ديگه جواب ندم

الان ٤ ساله

و به تدريج كم شدن تا به صفر رسيدن

من در مورد تلفن هايي كه برام ناخوشايند بودن تصميم گرفتم ديگه جواب ندم الان ٤ ساله و به تدريج كم شد ...

منم کلا شماره ها رو پاک کردم اما خواهر شوهر گرامی از وقتی بهش گفتیم سرت به زندگیت باشه هر روز صبح با شوهر جان تماس میگیره صبح به خیر میگه تازه سلام منم میرسونه بییییشعور  

من الان از عمم خوشم نمیاد ۷ساله دعوت میکنه نمیرم از کسی خوشم نیاد اصلا رفت و امد نمیکنم یا از فامیل شوهرمم خوشم نیاد نمیرم زوری نیست ک

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین