2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا جدا شده

یه رونده قضایی داشت تو زمینه چک مقصر شد حسابش مسدوده حقوقش میاد تو حساب من

خونه و ماشین برا منه

افسردگی داره و مشکل روانی

هیچی نداره

حقوقش ۲۳ تومن ولی بیمه ش کارگر ساده و حقوق کار

دست بزن داره

تهمت توهین

بعد کتک زدنم از فحشام یواشکی صدا ضبط کرده

قبلا جدا شده یه رونده قضایی داشت تو زمینه چک مقصر شد حسابش مسدوده حقوقش میاد تو حساب من خونه و ماش ...

اینجوری که تو میگی حق طلاق و داری 

الان دیگ صدا ضبط کردن مدرک حساب نمیشه توی دادگاه عزیزم واسه اون مشکلی نیس

خونه و ماشین که میمونه واسه خودت دیگ چون به اسمته حتی با وجود اینام میتونی درخواست مهریه تو بدی چون حقته 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂
قبلا جدا شده یه رونده قضایی داشت تو زمینه چک مقصر شد حسابش مسدوده حقوقش میاد تو حساب من خونه و ماش ...

برا افسردگی و مشکل روانیش هیچ مراجعه پزشکی و درمانی نداشته

نمیدونه قصد طلاق دارم اول ببرمش دکتر برا اثبات بعدی

اینجوری که تو میگی حق طلاق و داری  الان دیگ صدا ضبط کردن مدرک حساب نمیشه توی دادگاه عزیزم واسه ...

بچه یکساله و نیم داریم

چرا حق باهام

منمیدونم مشکل داره ولی دکتر نرفته تا حالا

بچه یکساله و نیم داریم چرا حق باهام منمیدونم مشکل داره ولی دکتر نرفته تا حالا

اگ ثابت کنی مشکل اعصاب و روان داره حضانت بچه رو به خودت میدن 

حق با توعه چون شوهرت مشکل داره و بعدشم همه داروندارش به اسمته و مال خودته

اینکه دکتر نرفته مشکل حساب نمیشه توی دادگاه اگ بگی شوهرت مشکل اعصاب داره خودشون میفرسن پیش دکتر اعصاب و روان و ازش نوارمغز و اینا میگیرن و ثابت میشه که مشکل داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂
رو چه حسابی حق با منمیتونه طلاق نده قسط بندی کنه

رو این حساب حق با توعه که مشکل اعصاب داشته باشه و ثابت بشه 

اگه بگه ندارم دادگاه براساس حقوقش قسط بندی میکنه درسته ولی طلاقتو میتونی بگیری بخاطر مشکل روانش 

اگه میخای قسط بندی نشه ثابت کن که میتونه مهریته و یجا بده مثلا مدرک بیاری که پول داره و دروغ میگ که نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودم خریدم شاغلم

چیو خریدی عزیزم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40