2777
2789
عنوان

امشب مهمانی دارم قندش بالاست

185 بازدید | 10 پست

ولی میخوام امشب بتونه بدون استرس از پذیرایی لذت ببره چه چیزایی  (از دسر گرفته تا غذا و میوه و کنار چای) پیشنهاد میدین که برای افرادی که قند بالا دارن خوب یا بی ضرره؟

کشمش به جای قند ...

برنجم آب کش میکنم

نونم سنگک براش بهتره 

نوشابه هم کوکا زیرو 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دسر که نمیتونه بخوره 

میوه خیار و خرمالو و کیوی براش خوبه اگه این فصل پیدا کنی که بعید میدونم نهایتا آلوچه یا زالزالک و توت فرنگی اینا بخر 

کنار چای هم یه سری پولکی یا آب‌نبات رژیمی بدون قند تو داروخانه پیدا میکنی 

همه چی قند داره   

چایی با توت خشک 

میوه ها هم همشون قند داره متاسفانه خیار بزار 

با غذا هم ماست کم چرب با کدوی رنده شده و نعنا بزار 

سالاد فصل بزار با ابلیمو و روغن زیتون 

غذا هم هر چی بزاری باید پرهیز کنه تو خوردن بنده خدا 

من تو بارداری دیابت گرفتم واقعا سخت بود 

بامیه واسه قند خون خوبه و بادمجون.

میدونم الان وقت حلیم نیست ولی واسه مادرشوهر ماه رمضونا با جو درست میکردم. چون گندم واسش خوب نبود.

نون سنگگ هم سر سفره بذار. و نون جو

ماست خیار درست کن

سالاد شیرازی 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

چه میز بان مهربونی 

میوه خیار و شلیل قند نداره 

کدو و بامیه هم خوبه اگه بتونی تو غذا هات استفاده کنی 

چای دارچین هم خوبه قند رو پایین میاره 

غذات هم کم چربی باشه چون چربی زیاد هم قند رو بالا میبره