2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم حاملس😩

391 بازدید | 12 پست

بچها من ۴ساله ازدواج کردم بچه ندارم خاهرشوهرم هنوز یکسال نشده بچه دار شده

الان ۴ماهشه ب من گفته

میگه زودتر بهت نگفتم که ناراحت نشید

ولی من خیلی بخاطر این ک دیر گفته و همچین فکری کرده غصه میخورم😔😔از اون طرفم دلم میخاس بچه من نوه اول باشه

من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه از کوتاهی خودتون بوده

میخواستی بچت نوه اول بشه باید زودتر میاوردی 

وقتی دیدی خواهر شوهرت ازدواج کرده 

به این فکر نکردی که اونا هم الان توانایی بچه اوردن دارن؟

اتفاق خاصی نیوفتاده....

آنومالی رفته، بچه سالم بوده، بعد به شما گفته

نوه اول رو هم نظری ندارم... بهرحال بچه نتیجه قابل انتظار هر ازدواجیه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اتفاق خاصی نیوفتاده.... آنومالی رفته، بچه سالم بوده، بعد به شما گفته نوه اول رو هم نظری ن ...

۴-۵ماهشه

جنسیتش هم پسره مشخص شده 

من ناراحتم مه جرا منو غریبه فرض کرده و اینکه فکر میکنه از بچه اون خوشحال نمیشم وگرنه بچه داشتن که مسابقه نیس

زیادی حساس نباش کار خدا حساب کتاب نداره ، به جاش تحت نظر یک دکتر خوب باش برای بارداری

قصد بارداری دارم تا اخر امسال انشالله