تقریبن ۲ ساله پیش وقتی ۱۷ سالم بود تو مجازی با یکی دوس شدم گفت دختره منم فکر کردم دختره اعتماد کردم🥲من اصلا اعتماد نمیکردم اصلاااا نمیدونم چم شده بود سنم کم بود دبیرستانی بودم اعتماد کردم بهش.. عکسمو براش فرستادم😭😭دو سه تا عکس از خودم😔💔شمارمم دادم بهش😭😭😭بعدش یه جورایی فهمیدم پسره😞خودشم عکس فرستاد ولی هربار یه عکسی میفرستاد ینی شبیه هم نبودن😞خیلی حماقت کردم میترسم از عکسم سو استفاده کنه یا پخشش کنه هرچی! خانوادم ب شدتتتت تعصبی سنتی و حساسن. اگه کاری کنه بخدا بدبخت میشم😭بابام میکشه منو همیشه بهم تاکید میکنه عکستو جایی نزار واسه کسی نفرست و..😩چیکار کنم. همش بهش فکر میکنم تاهالا ب هیچکس بجز خواهرم نگفتم. فکرش عذابم میده داغونم میکنه.. عکسم بد نبود فقط سر لخت بود ینی فقط موهام مشخص بود.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.