2777
2789

تقریبن ۲ ساله پیش وقتی ۱۷ سالم بود تو مجازی با  یکی دوس شدم گفت دختره منم فکر کردم دختره اعتماد کردم🥲من اصلا اعتماد نمیکردم اصلاااا نمیدونم چم شده بود سنم کم بود دبیرستانی بودم اعتماد کردم بهش.. عکسمو براش فرستادم😭😭دو سه تا عکس از خودم😔💔شمارمم دادم بهش😭😭😭بعدش یه جورایی فهمیدم پسره😞خودشم عکس فرستاد ولی هربار یه عکسی میفرستاد ینی شبیه هم نبودن😞خیلی حماقت کردم میترسم از عکسم سو استفاده کنه یا پخشش کنه هرچی! خانوادم ب شدتتتت تعصبی سنتی و حساسن. اگه کاری کنه بخدا بدبخت میشم😭بابام میکشه منو همیشه بهم تاکید میکنه عکستو جایی نزار واسه کسی نفرست و..😩چیکار کنم. همش بهش فکر میکنم تاهالا ب هیچکس بجز خواهرم نگفتم. فکرش عذابم میده داغونم میکنه.. عکسم بد نبود فقط سر لخت بود ینی فقط موهام مشخص بود.

این کاربری تعلیق شده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون پسره جدا شدی؟ تهدیدت کرده؟ 

اره بابا تا فهمیدم پسره بهش گفتم کنکورم نزدیکه خداحافظ

متوجه نشد من فهمیدم ک پسره اگه میفهمید ترسیدم اذیت میکرد

ن اصلا تهدید نکرد متوجه نشد من فهمیدم 

این کاربری تعلیق شده.

حتی اگر تهدیدت کرد اصلا نترس

بگو خانوادم درجریانن منتظرن کاری کنی تا پارت کنن

بزار اون بترسه ازت

محکم باش

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

چه عکسی فرستادی بابا عهد بوق نیست که این همه عمس دختر تو اینستا پخشه عکس شمارو پخش نمیکنه نگران نبا ...

شمارمو عوض کردم همون موقع کلن از قبلش میخاستم عوض کنم شمارم اصلا مهم نیست.

عکسم بد نبود فقط موهام و صورتم مشخص بود 

این کاربری تعلیق شده.
شمارمو عوض کردم همون موقع کلن از قبلش میخاستم عوض کنم شمارم اصلا مهم نیست. عکسم بد نبود فقط موهام و ...

بیخیال من عکس پرفایلم سرلخته تا حالا پخش نشده 

این همه دختره عکس لخت میذارن اونام پخش نمیشه نگران نباش

مشکلات بزرگم را به خدای بزرگم میسپارم
بیخیال من عکس پرفایلم سرلخته تا حالا پخش نشده  این همه دختره عکس لخت میذارن اونام پخش نمیشه نگ ...

اخه شما خانوادتون حساس نیستن من چیزی بشه قطعا میکشن منو 

این کاربری تعلیق شده.
کامنته دومم رو بخون

عزیزم پس بیخیال اصلا بهش فکر نکن تو اینستا پره عکس دختره مثل قدیم نیس عکس پخش کنن

عزیزم ت حس ششمی بودی؟

میتونم ی سئوال بپرسم

مصیب برمیگرده؟

التماس دعا
اره بابا تا فهمیدم پسره بهش گفتم کنکورم نزدیکه خداحافظ متوجه نشد من فهمیدم ک پسره اگه میفهمید ترسید ...

خب خدارو هزار مرتبه شکر فراموشش کن بعد دوسال اصلا مطمن باش عکست نگه نداشته 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟