2777
2789
عنوان

دعایی که برای من معجزه کرد 🤲♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 63032 بازدید | 1851 پست

دعام‌میکنین حاجت روا شم

دیگ توان ندارم کشش ندارم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم حالتو دقیقا منم زده شدم ازهمچی ولی ب لطف الله این دعا جواب داد اگر امشب اینو دیدی ی نشونه از ...

هر چی دعا بوه ها تو این سایت میگفتن من میخوندم و چلشو میگرفتم 

مترسم دیگه از دعا خوندن هم میترسم اگه بگم ناامیدی از خدا منو به جنون کشید دروغ نگفتم 

من حتی شبا میترسیدم بخابم انگار جن میدیم 

هر روز به خودکشی فکر میکردم  شوهرمو بچه هام میترسیدن تنهام بذارن  

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

آرتمیس جان شما که آبروداری به درگاه خدا میشه برای دخترم دعا کنی برای سلامتیش

حتما خداکنه ابرو داشته باشم خودمو واقعا دراون حد نمیدونم 

ان خداسلامتی بده و ان شاء الله حاجت روا به خیر بشین 👌🏻 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
هر چی دعا بوه ها تو این سایت میگفتن من میخوندم و چلشو میگرفتم مترسم دیگه از دعا خوندن هم میترسم اگه ...

دورازجونت من واست میخونم توام بخون برا من و بقیه

فکرکن این اخرین دعاس اخرین شانس و فرصت 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه