2777
2789
عنوان

بچها چیزای عجیبی ازم خارج شد لطفا کمک کنید+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 44 پست
تازگیا خیلی ها میرن سراغ عطاری و دمنوش  نمیدونم شاید فایده داره منم عفونت دارم ولی جرات نمیکنم

پونه کوهی دم کن بخور آنقدر خوبه که نگم برات ، آویشن هم عالیه دم کنی 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازگیا خیلی ها میرن سراغ عطاری و دمنوش  نمیدونم شاید فایده داره منم عفونت دارم ولی جرات نمیکنم

طب سنتی خوبه ولی به شرط اینکه واقعا طبیب طب سنتی باشه یعنی مدرک داشته باشه که اونم خیلی تعدادشون کمه اونایی که مدرک واقعی و درست درمون دارن

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

من بیشتر از ۲۰ تا دکتر رفتم عفونت خوب نشد که رفتم سراغ عطاری

فیبروم چیه توضیح میدی؟

ببین دقیق نمیدونم 

فقط میدونم شبیه کیست تخمدانه تو رحم هست و باعث اختلال عادت ماهانه و بیماری میشه 

خودمم داشتم دارو که خوردم حین عادت ماهانه ازم خارج شد دکتر گفت فیبروم هست که دفع شده

♻️کارما♻️
من بیشتر از ۲۰ تا دکتر رفتم عفونت خوب نشد که رفتم سراغ عطاری

کدوم شهری منم عفونت دارم اصلا خوب نمیشم این عطاری که رفتی کانال یا پیج نداره؟ارسال به شهرهای دیگه ندارن 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن