2777
2789
عنوان

چیکارکنم حالم خوب شه

201 بازدید | 9 پست

۳۲ سالمه ده سال پیش یه ازدواج ناموفق داشتم،بعدشم خواستگار خوب نداشتم یا جور نمیشد ،بیخیال ازدواج شدم یه کار خوب گیرم اومد حالم داشت خوب میشد درگیر یه رابطه بی سرانجام شدم هم کارمو از دست دادم هم تو رابطم شکست خوردم ،نه پیشرفتی نه امید به زندگی ای افتادم گوشه خونه همش فکرو خیال، افسرده شدم، زیر ذره بین مامانم هر روز دعوا داریم کلی سرکوفت و حرف میشنوم که خودت باعث همه اینایی، چرا شاد نیستی چرا همش افسرده ای ،تازه باید جوابم بده چرا حالم بده،چطوری میتونم شاد باشم بعد این همه بدبختی،نمیدونم چیکار کنم، حس میکنم ب بن بست رسیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان دیگه خودتو میشناسی، نباید درگیر رابطه عاطفی بشی چون بعدش همه چیزت از دست میره، برگرد به همون تایمی که رفتی سر کار، دوباره یه کار جور کن و شروع کن، این بار درگیر رابطه نشو

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

عزیزم اول دوباره برو سراغ یه کاری یا هنری که بهش علاقه داری

توی خونه خیلی نمون...شده ده دقیقه برو تو کوچه ها دور بزن ولی تو خونه خیلی نشین 

آهنگ غمگین اصلا گوش نده 

امید و توکلت هم به خدا

همین که دوست داری از این حال در بیای یعنی نصف راه رو رفتی عزیزم  

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
چرا روت نشه؟ مگه میخوای چیکار کنی؟😅 خجالت رو بزار کنار و بگو کله بابای دنیا😁چهار روز میخوایم زند ...

روم نمیشه که انگیزه ای هم ندارم برم بیرون چیکار کنم وقتی هیچیم روب راه نیس، حس شکست خوردگی دارم

روم نمیشه که انگیزه ای هم ندارم برم بیرون چیکار کنم وقتی هیچیم روب راه نیس، حس شکست خوردگی دارم

حس و فکر های منفی رو از خودت دور کن اولین قدم همینه

مثلا همین که مثل شکست خورده ام....بگو این دفعه  مسیر بهتری رو انتخاب می کنم این مسائلی هم که پشت سر گذاشتم برام شده تجربه 

اگر تمایل داری به ازدواج فکر کن....ولی به نظرم وارد رابطه نشو که ضربه عاطفی نخوری

به کسایی که تو شهر تون قابل اعتماد و معرف هستن بسپار که موقعیت خوبی بود معرفی کنن

خدایا دوستت دارمممم ❣❣