2777
2789
عنوان

برای خانم کار در اداره ی تامین اجتماعی بهتره یا معلمی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4380 بازدید | 101 پست
من خیلی این کار تامین اجتماعی رو دوست داشتم چون شنیده بودم مزایاش خوبه جای شما باشم میرم تامین متاه ...

پدرم کارمند اونجا بود سه ساله بازنشست شده بهش طرح مسکن دادن و ثبت نام کردیم..بااینکه بازنشست هست ماهی نزدیک سی و شش حقوقشه ..محیط کاریش هم خیلی آروم بود 

آره عزیزم متاهلم

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من معلمم😂

والا بخدا فرهنگیان بکنار ماده ۲۸ بکنار هرچی حوزویه معلم میشه هرچی معلم غیر انتفاعیه با پارتی میا میره معلم میشه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

من کارمندم دلم میخواد انتقال برون سازمانی بگیرم معلم شم. برا خانم بهترین شغل معلمی هست،چون با کارمندی در حق بچه ظلم میشه، بچه آواره میشه.کلا اگه کمک نداشته باشی کار کردن برا خانم متاهل اصلا خوب نیست. مجرد باشی خیلی خوبه

آره محیط کاریش خیلی آرومه 

ببین من دو تا دانش آموز دارم پسرم انوقدر حرف میزنه که مغزم هنگ میکنه بعد دلم برای معلمش میسوزه  دخترم که فازش فرق میکنه و اونم باز دلم میسوزه برا معلمش ... فکر کن فقط ده تا از اینا باشه تو هم حساس باشی ./...  

والا بخدا فرهنگیان بکنار ماده ۲۸ بکنار هرچی حوزویه معلم میشه هرچی معلم غیر انتفاعیه با پارتی میا میر ...

فرهگیان و ماده ۲۸ و نهضت ها و مربی های مهد و طلبه های حوزه و کلاس های قرآن و.......تازه سطح سواد معلما با احترام به این قشر مثلا از ۱۰۰ رسیده به ۴۰🙂

پدرم کارمند اونجا بود سه ساله بازنشست شده بهش طرح مسکن دادن و ثبت نام کردیم..بااینکه بازنشست هست ماه ...

صلاح خودتو بهتر میدونی ولی از نظر من روی معلمی فکر نکن و از الان با همسرت صحبت کن اگر قبول بشی و بری وقتت کم میشه و باید تو همه چیز درکت کنه چه کار تو خونه و چه تفریح و بیرون و حتی روابط زن و شوهری

من نزدیک سه ساله سر کار میرم واقعا تو بعضی مسایل شرایطم فرق کرده  و اینکه بین زن و مرد از لحاظ نیروی بدنی روحی و جسمی و حتی میزان خواب تفاوت هست هیچ وقت با خودش مقایست نکنه

اینا رو بگو حتما

فرهگیان و ماده ۲۸ و نهضت ها و مربی های مهد و طلبه های حوزه و کلاس های قرآن و.......تازه سطح سواد معل ...

نهضتیارو یادم رف بنظرم جایگاه اجتمآعی خاصی نداره

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰