2777
2789

من همیشه دوس داشتم یه کارت بانکی از خودن داشته باشم و بتونم تو خونه با گوشی کارای بانکیمو انجام بدم تا اینکه یه نفر بلو  بانک رو بهم معرفی کرد اپلیکیشن بلو  بانک رو نصب کردم ودرخواست کارت دادم و بدون هیچ هزینه ای برام کارت صادر شد و اومد دم خونه ام

الان همه کارای بانکیمو با گوشی انجام میدم

خرید شارژ

انتقال وجه

پرداخت قبض

حتی سپرده گذاری و دریافت سود🤩

در قسمت کد معرف هم این کد رو وارد کنیدNOXQS

ترفند خوبیه👌🏼 خوشم اومد آفرین 😁

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انصافا بگو این کد رو بزنیم چی به تو میرسه؟ 

۳۰ تومن به من میدن

هربانکی بخوای حساب باز کنی ۱۰۰ تا ۳۰۰ تومن باید واریز کنی تا کارت برات صادر بشه ولی بلو  بانک رایگان برات حساب باز میکنه و کارتو میفرسته وبه معرف هم ۳۰ تومن هدیه میده