2777
2789

سلام

صبحتون بخیر و شادی 

تهرانی های محترم

برا کوهنوردی و کوهپیمایی آخر هفته ها کجا رو پیشنهاد میکنین و چرا؟

دربند؟

درکه؟

دارآباد؟

و...

چند سالی بود گذاشته بودمش کنار اما میخوام از هفته بعد کم کم استارت کوهپیمایی  اول صبح آخر هفته هارو بزنم🙂💪

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!

از امام زاده داوود پیاده تا دارآباد...احتمالا شب باید در جان پناه بمونید...یکی از جذابترین مسیرهاست

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

منم عضو بودم فبل کرونا 

الان تنهاهم از کدوم محل تهرونی

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عضو بودم فبل کرونا  الان تنهاهم از کدوم محل تهرونی

چه جالب🙂

کرونا همه رو خونه نشون کرد.😅

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
از امام زاده داوود پیاده تا دارآباد...احتمالا شب باید در جان پناه بمونید...یکی از جذابترین مسیرهاست

باید مسیر زیبایی باشه.

شروع کرونا، از اسفند۹۸ دیگه نرفتم،

میخوام کم کم شروع کنم، فکر کنم دو ماهی لازمه تا آمادگیه این مسیر رو کسب کنم

راستی اگه گروه خوب کوهپیمایی هم سراغ داشتین ، ممنون میشم که بگین