2777
2789
عنوان

با این شوهر چکنم درمونده شدم از دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 33 پست
مردا کلا یه دنیای دیگه سیر میکنن یکی باید مراقب خودشون باشه همراه خودت ببرش پیش مشاور

هر چه توضیح میدم کار خودشو میکنه مشاور نمیاد چند روز پیش بزدم بعدش اومد مشاور رو مسخره میکرد میگفت دوتاتون دیوانه هستین 

انتظار داره همه چی سرجاش باشه به موقع باشه خونه مرتب باشه خودم تر تمیز باشم بچه رووکلاس ببرم باهاش کار کنم تی وی ببینه تفریح داشته باشه 

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
یه راه حل بهتر یه هفته باهاش نخواب.نقطه ضعف اقایون ببین چجور التماست میکنه

انقدر آقایون کم طاقتن؟ 🙁 دوران پری چیکار میکنن

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچم تاخیر داره اصلا همکاری نمیکنه دلم میخواد ازش جدا شم ولی نمیدونم چکار کنم با کدوم پشتوانه جدا شم ...

عزیزم ارام باش تو که بایه مشکل کوچیک میخای جابزنی در اینده میخای چکار کنی

تقصیر همسرتم نیس ایشون به حساب خودش داره دلسوزی میکنه براش کتاب بخر راجع به این قضایا تا بخونه شماهم الکی گندش نکن

ولش کن اگه نخواد بفهمه ،

نمیفهمه 

اینجور مرداد آدم رو پیر می کنن

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
عزیزم ارام باش تو که بایه مشکل کوچیک میخای جابزنی در اینده میخای چکار کنی تقصیر همسرتم نیس ایشون به ...

جای من نیستی که درک کنی میگی گندش نکن

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
ولش کن اگه نخواد بفهمه ، نمیفهمه  اینجور مرداد آدم رو پیر می کنن

ت این سن فشار خون گرفتمه،کل موهام سفیده،هر کی از فامیل میبینه میگه چرا اینطور شدی پیرم کردخ

میشه درمورد بچه ات بیشتربدونم  سن  جنسیت  مدل تاخیرش چجوریه  کمی برام میگی

کاردرمانگری؟

منم دو تا بچه دارم و درک میکنم ولی تو باید مدیریت کنی نه اینکه سریع بگی طلاق

۲ ساله دارم تحملش میکنم انتظار داره همه چی رو دوش من باشه هر چه با زبون خوش صحبت میکنم دعوا میکنم قهر میکنم بی‌فایده اس چکار کنم 

نه عزیزم من متاهلم یه بچه ۱۲ساله دارم بخدا برا من جواب داده

ما اصلا رابطه ای نداریم