2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من خوابم میاد نهارمو آماده کردم واسه صبحانه هم عدس گذاشتم بپزه منتظرم عدسی هستم 😯😐

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من خاب دارم🫠🫠ولی دخترم بیداره رو پامه و دارم به این فک میکنم ک این همه الوچه ایی ک خوردم قراره چ بلایی سرش بیاره😥😥😥دعا کنین دل درد نکنه فقط

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
اوووو چ فعاال🥲

نه بابا فعال کجا بود صبح باید مثل کوزت خونه رو تمیز کنم 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من خاب دارم🫠🫠ولی دخترم بیداره رو پامه و دارم به این فک میکنم ک این همه الوچه ایی ک خوردم قراره چ ب ...

ای جان خدا حفظش کنه🥲❤ ایشالله ک خیره دل درد نمیگیری😂

ای جان خدا حفظش کنه🥲❤ ایشالله ک خیره دل درد نمیگیری😂

فدات🙌🏻من ک دل درد نمیگیرم؛ بچم شیرمو میخوره میگیره😂

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰