2777
2789
عنوان

خانما ی نی نی سایت چقدر عجیبن

254 بازدید | 14 پست

تا وقتی که راجب کسب و کار و طرز قولنامه نوشتن و قرار داد بستن بهتون میگفتم همتون خیلی خوب صحبت میکردید و واسه کار درخواست دوستی و بعدش پیام میدادی 

الان چجوریاس تایپیک روزمرگی میزنید نظر میدم جواب نمیدید ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا همه بی حوصله شدن فقط تاپیک میزنن جوابارو میخونن میرن جواب که نمیدن حتی لایکم نمیکنن بفهمی خونده ...

نه اخه طرف جواب همه رو میده فقط جواب منو نمیده خب اوکی اگه من مرد هستم و کلا نمیخوای جواب بدی موقع کسب و کار و زمانی که کارت گیره هم نباید با من صحبت کنی دیگه خدایی بد میگم؟

من که خانم هستم مشاوره خوندم و برای مشکلاتشون ۱۰ خط تایپ میکنم یه لایک نمی کنن حداقل شما چه توقعاتی ...

داداچ 

وقتی طرف ساعت ۱۲ شب به من درخواست دوستی داده و تا ساعت ۴ صبح وقت منو گرفته که نمیدونم رفتم بنگاه اینجا رو چجور بنویسم اونجاشو چیکار کنم بعد من گفتم عیب نداره بزار کمک کنم بعد الان این حرکت فول رو بزنه اعصاب ادم خورد میشه خب

خواهش میک کلا تمرین کنید نگید عزیزم من اصلا نمیگم .چون مردای اینما بی غیرتن باکاربری زنانه میان

بله باید منم نگم دیگه

هرچند بار با خودم میگم دیگه نگو

فرداش باز یادم میره

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
داداچ  وقتی طرف ساعت ۱۲ شب به من درخواست دوستی داده و تا ساعت ۴ صبح وقت منو گرفته که نمیدونم ر ...

شما دلت خواسته برای دل خودت کمک کردی . اگه کاری رو برای نیت خیر انجام میدی توقعی نداشته باش .اعصاب خوردی نداره که .مگه مثلا خواهری ، دوستی یا فامیلی بوده که مثلا بگی خب من الان کارشو راه ميندازم وقت نیاز اونم جبران میکنه؟ مجازی رو اینقدر جدی نگیرید . من حتی کلی وقت بذارم و کسی رو راهنمایی کنم و... بعدش حتی نام کاربریش یادم نمی مونه که ببینم جوابمو میده یا نه ! برعکسش هم همینطور.  مثلا تو یه تاپیک بایکی بحثم میشه ولی فرداش تو یه تاپیک دیگه دوباره راهنمایی میکنم یا مثلا خوب برخورد میکنم باهاش چون اصلا نام کاربریش رو به خاطر نسپردم🤦‍♀️😅

✅️🦋👌🍀