2777
2789

سلام شبتون بخیر 

منو همسرم ازدواجمون فامیلی بوده و قصد بچه دار شدن داریم میخواستم بدونم برای مشاوره ژنتیک بیمارستان امام خمینی باید وقت بگیریم؟ اخه درمانگاهش شماره ای نداره و اینکه ما تو فامیلمون خداروشکر مشکل ژنتیکی نداشتیم فقط یکی از فامیل های همسرم متاسفانه بچشون راه اینا نمیره که اونم از سمت مادری مشکل داشتن گویا ، اینارو به مشاوره بگم چه ازمایشایی برامون مینویسه؟ کسی بوده تا حالا انجام داده باشه؟ هزینش حدود چقد میشه ویزیتو ازمایشو اینا ممنون میشم جواب بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دایم و. زنداییم پسر دایی و. دختر عمه ان به نظر من یه ماما خصوصی بگیر که صفر تا صد همراهت باشه بهت برنامه بده باهات پیاده روی بیاد بهت اموزش بده یکی از بهترین کارایی که میتونی بابتش هزینه کنی همینه بعدشم ازمایش لازم نیست  امپول رگام باید بزنی اگه اشتباه نکنم

من از هزینه اطلاع ندارم ولی خیلی خوبه که به فکر مشاور ژنتیک افتادین و حتما پیگیرش باشین که انجام بدین 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

دوستم قبل از ازدواج انجام داد 4 سال پیش 20 میلیون شد و 6 ماه طول کشید جواب بدن و اینم بگم فقط خصوصی هست وگرنه تو بیمارستان فقط یه مشاوره و آزمایش خون مینور و ماژور هست. و در آخر هم گفته بودن پیشرفته ترین آزمایش ها فقط 10 درصد مشکلات رو میفهمه و کلا بچه های ازدواج فامیلی هوش کمتری دارن و تو میانسالی زودتر به بیماری های زمینه مثل فشار و قند مبتلا میشن.

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
من دایم و. زنداییم پسر دایی و. دختر عمه ان به نظر من یه ماما خصوصی بگیر که صفر تا صد همراهت باشه بهت ...

عزیزم رگام واسه وقتیه که گروه خونیت منفی باشه،آزمایش خیلیم لازمه و واجبه

مرسی گلم از راهنماییت ماما خصوصی چقده هزینش؟

خیلی فک نمیکنم باشه  بعد به صورت اقساط میدی ولی هم حال خودت خوبه هم نی نی تو دلی خوشگلت  ایشاالله  که به سلامتی و بدون دردسر باردار سی زایمان راحتی داشته باشی نی نی نازتم به خوسی و سلامتی بغل بگیری منم دعا کنی خیلی محتاج دعاتم