2777
2789
عنوان

کمک سر دخترم شپش زده

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 49 پست

ببین موهای خاهر شوهرم کلی داشت

مادرشوهر خشک خشک یذره موهاشو جدا میکرد نرم کننده میزد با شونه مخصوص شونه میکردم بعد گیره میزد هر بار یذره یذره اینجوری تخماشم کلا پایین میومدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دارو بگیر نه شامپو

فقققققققط شانه استیل لیندانیت

از چار جهت روزی نیم ساعت شونه بکش..یه بار تمام موهاشو رو ب صورتش..یه بار کامل رو به پشت..این طرف و اونطرف هم بکش

شونه رو عمیق بکش..رو یه پارچه سفید..تمااااام شپشا و تخماش درمیاد

زندگیتون پر از عشق

ببین یه دارو من از عطاری گرفتم عالی بود بعد هر روز ببرش حمام موهاش نرم کننده بزن هی برس بکش  و مرتب و روزانه تخم های تو سرش در بیار چون اگه دوباره یدونه باشه میگیره از سرکه استفاده کن بزن موهاش نه زیاد که سرش نسوزه

من یک مثبت اندیشم با من از نا امیدی حرف نزن 🥰
سرکه اسپری کنم به موهاش؟

نه با سرکه بشورید بذارید چند دیقه بمونه رو سرش حالا پلاستیکی چیزی بذارید سرش تو چشماش نره 

تخم های شپشو نابود میکنه یکی دوبار بزنید 

اما شپشای بالغ رو نه

شامپو شپش و شونه مخصوصشو بگیر 

روغن برن سرش و حسابی با شونه ریز شونش کن بعد تو‌حموم هم بعد شامپو شونه کن هرروز ببرش حموم 

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
داروخانه داره؟

نه فکر نکنم

عطاری های بزرگ

یا از دیوار سفارش بده یدونه

زیر صد تومنه نیاز ب شستن و پاک کردن نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اخه پنج سالشه فقط🥺

باشه بزار دختر خالم چند سال قبل گرفته بود مایونز زد شامپوی مخصوص زد سرکه زد دوباره عود میکرد یکی بهش گفته بود رنگ مو بزاری ریشه کن میشه انجام داد راحت شد خواهرش گوش نکرد مجبور شد کلا سرشو بتراشه

صبر اوج احترام به حکمت خداست