2777
2789
عنوان

کمک سر دخترم شپش زده

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 49 پست
سرکه اسپری کنم به موهاش؟

عزیزم ببین پسرم سه ساله بود.نمیزاشت دو دقیقه سرش و ببینم حتی.شونه که بماند.

شبها که می‌خوابید من با نور گوشی میرفتم بالا سرش دونه دونه میگشتم موهای تخم دار و قیچی میکردم.شبی دو سه ساعت سرش بودم.روز ها هم هفته ای یکبار شامپو پرمترین میزدم یک ربع سرش میموند میشستم.ولی شونه اصلا نمیزاشت.به خاطر همین مجبور شدم اینطوری درشون بیارم.لعنتیهارو

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا شونه لیندانیت که گفتم...نیازی نیس موهاشو خیس کنی..فقط اول با برس معمولی خوب موهاشو شونه بکش که صاف شن..بعد شانه لیندانیت بکش..انگار معجزه س

فقط تا یک هفته هر روز بکش....چون شپشا میرن کنار ریشه مو تخم میذارن..چندروز طول میکشه بیان بالا

زندگیتون پر از عشق