2777
2789
عنوان

به دادم برسید😔

257 بازدید | 20 پست

سلام خانوما لطفا کمک کنید دیگه خسته شدم

ی خونه معمولی دارم تک خواب ی پسر ۷ساله ب شدت بی نظم 

دائم خونم بهم ریختس و شلوغه 

اصلا هیچی نظم نداره 

هرچی مرتب میکنم و جمع میکنم میریزن

دیگه انگیزه ندارم 

اصلا ب هیچ کاری نمی رسم

تر خدا ی برنامه خوب و راه حل درست بدین بهم 

شوهرمم اصلا کمک نمی کنه تا میاد لباساشو میریزه 

میاد در خونه کار داره با کفش میاد تو

دلم میخواد خونم برق بزنه دائم 

تمییییز باشه بگید چیکار کنم😔😢

خیلی حساس نباش

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کار اینه که به اعضای خانواده ات نظم یاد بدی،و هرچیزی رو بهم میریزن همون لحظه گوشزد کنی خودشون مرتب کنن

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

روی تربیت پدر و پسر کار کن ، یاد بده و ازشون بخواه بهم نریزن

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

بیخیال باش

خونه و زندگی با بچه، اونم دو تا😉 امکان نداره برق بزنه

برق زدنش به قیمت از پا افتادن خودت تموم میشه(دور از جون)

الان خونه ما سگ میزنه گربه میرقصه😂😂😂

خودمو اذیت کنم که نمیشه😁

لباسای کثیفشونو ک میریزن زمین جم کن ولی نشور قبلشم بگو لباس زیراتون و جوراباتونو خودتون بشورین وگرنه ندارین دیگ وسایل رو زمین‌رو گم و گور کن یه مدت بگو نمیدونم اخرین بار‌کجا گذاشتی همونجا رو بگرد من ک یادم نمیاد برش داشته باشم دمه در فرش پهن کن با کفش ک میاد تو هر سه روز یه بار بده قالیشویی پول یه موکت یا فرش ۶ متری رو میگیرن اینطوری شاید ادب بشه

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

ب پسرت یاد بده تو تمیز کردن اتاقش کمکت کنه صب ب صب ک بیدار میشه رختخوابشو منظم کنه اول و بعدم اسباب بازیاشو بهش بگو اگه تو مرتب کردن خونه کمکم کنی آخره هفته یه جایزه خدب پیشم داری روزی یک ساعت باهاش بازی کن تا ب حرفت باشه بچه ها عاشق کسایی ان ک باشون بازی میکنن.شوهرتم ادم بزرگیه بهش تذکر بده ک رعایت کنه گرچه ک مردا حرف تو گوششون نمیره 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
لباسای کثیفشونو ک میریزن زمین جم کن ولی نشور قبلشم بگو لباس زیراتون و جوراباتونو خودتون بشورین وگرنه ...

صبح ب صبح باید بگردم دنبال وسیله های پدر و پسر 

یا جورایشون نیست یا لباسشون دائم دارم راه میرم اما خونه نکبت میباره