2777
2789
عنوان

چرا مردها آنقدر پوست کلفت و و بیخیالن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 32 پست
همشون اینجوری نیستن ، مثلا شوهر من به نسبت من تو خیلی مسائل خیلی بیخیال و خونسرد رفتار میکنه ولی تو ...

این چند روز بهش بی محل میشم تا مجبور میشه بیاد از دلم در بیاره حالا یه روز نهایتا خیلی اوضاع قمر در عقرب بشه  دوروز ولی همون موقع نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم باشدهرم قهرم اونم مقصره ولی خوابه کلا ذهن آزادی دارن که به راحتی درگیر نمیش  اوایل خیلی واسم مهم بود ولی دلیل اینکه الان بیدارم ایشون نیس دیگ واسم مهم نیس الان بخاطر سایته ک بیدارم شماهم مثل خودش شو سلامتی و اعصابت مهمتره

اقایون موقع عصبانیت یا فوران میکنن و خشونت زیاد دارن یا راحت وبی دغدغه میخابن 

مثل ما خانوما نیستن تا مدتها خود خوری کنن وفکرشون رو مشغول کنن .

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     

سوال منم هس

شوهر من تا این حد بی خیاله ک حتی الان ک سرکاره پاشم ی آژانس بگیرم برم خونه مامانم با بچه هام

بعدن ک از سرکار بیاد وببینه مانیستیم هیچ واکنشی نداره قشنگ ب کاراش میرسه ومیخابه ومیخوره وروال عادی زندگیش برقراره

اگه بعدنم برگردم بهش اعتراض کنم ک حداقل ی زنگ بزن ببین کجام

میگه عزیزم میدونم جات خوبه چرا زنگ بزنم الکی

کامل نباش اما واقعی باش🙃😎

از احساسی بودنمون هستش برو بغلش سری حالت خوب میشد فراموش میشد

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
مردا همینطورین نوع کارکرد مغزشون اینطوریه  ایراد نگیر این یه تفاوته

انقدر از تفاوت مردها با زنها دیدم که اصلا از پسر بچه ها هم متنفر شدم جدیدا 

اصلا شدم یه زن پرست از دست کارهای جنس مرد از بچشون بگیر تا پیرمرد کلا خیلی بیخودن از نظرم دیگه 

دنیا با وجود زنها زیباست 

انقدر از تفاوت مردها با زنها دیدم که اصلا از پسر بچه ها هم متنفر شدم جدیدا  اصلا شدم یه زن پرس ...

😂😂😂😂😂 میشه راحت گولشون زد سعی کن به چشم بچه بی عقل نگاشون کنی 

شـوخـی زیـاد مـیـکـنـم
😂😂😂😂😂 میشه راحت گولشون زد سعی کن به چشم بچه بی عقل نگاشون کنی 

دقیقا به خدا راسته که همشون همون پسر بچه بیعقلن که فقط هیکل بزرگ کردن و پیر شدن 

هر چند که عاقل و دانا و فهیم و با دیانت به نظر بیان بازم در مقابل ما زنها همون پسرک بی عقل ۶ ساله ان که فقط حرس درمیارن و باید کوتاه بیایم در مقابلشون 

ای کاش منم احساس نداشتم که هر چی میکشم از دست احساس زیادیه  لعنتی‌ه

خانما اگه نداشته باشن زندگی نمیشه سعی کن تو ناراحتی سرت بذاری روسینه ش تا آروم بگیرین.

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
سوال منم هس شوهر من تا این حد بی خیاله ک حتی الان ک سرکاره پاشم ی آژانس بگیرم برم خونه مامانم با ...

ای خدا بعضی و قتا احساس نادیده گرفته شدن و مهم نبودن بهت دست میده اینطوری ؟در کت میکنم 

دقیقا منم باشدهرم قهرم اونم مقصره ولی خوابه کلا ذهن آزادی دارن که به راحتی درگیر نمیش  اوایل خی ...

دقیقا به این نتیجه رسیدم که هیچی مهمتر از سلامتی و  اعصاب نیست برامون 

پارسال آنقدر از دست کاراش فشار بهم اومد که داشتم افسردگی میگرفتم و سرشار از استرس میشدم و کلا بهم ریخته بودم که کارمون به مشاوره و خانواده  کشید 

بعدش فهمیدم باید عین سنگ بود تو زندگی در مقابل مردها 

تازه شوهر من از مردهای خوبه که خیلی خوبیها داره و همه روش قسم میخورن 

ولی خب چه کنم تفاوت‌ها تو جنس مرد و زن زیاده 

من روحیات حساستری نسبت به بقیه خانم ها دارم و اون هم خیلی خیلی منطقی و خونسرد 

فقط من همیشه حرص میخورم و روحم آسیب میبینه چون روح لطیفی دارم متاسفانه 

خانما اگه نداشته باشن زندگی نمیشه سعی کن تو ناراحتی سرت بذاری روسینه ش تا آروم بگیرین.

بعضی وقتا هم اینکارو میکنم ولی خب الان خیلی کار ریخته رو سرمون و هر دو خسته ایم 

نمیشه که همیشه من کوتاه بیام تو اوج ناراحتی و دعوا .